Şalom Gazetesi okurlarina özel firsat!

Geçtiğimiz hafta Lucky Yusuf Aner çifti arayarak Marsilya`da yaşamını sürdüren babaları Yuda Leon Adoni`nin 100. yaş gününü kutladıklarını belirttiler. İstanbul`da başlayan ve Marsilya`da devam eden yaşam öyküsünü paylaşmalarını istedik. Adoni, en yaşlı Şalom okuru...Ester YANNİER

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Pek çoğumuzun evinde bakıma ihtiyaç duyan bir yaşlısı, kronik rahatsızlığı olan bir yakını, ameliyattan yeni çıkmış bir hastası veya yeni doğmuş bir bebeği var. Yine çevremizde engelli veya yatağa bağımlı bir aile bireyine bakan pek çok yakınımız bulunuyor. Halbuki ülkemizde profesyonel anlamda evde sağlık ve bakım hizmetleri sunup, aile bireylerinin yükünü omuzlayan kuruluş yok denecek kadar az.  Şimdi bu amaçla yola çıkan ve bu zor ama yararlı işlevi üstlenen bir kuruluş var: “Aileden Biri Evde Bakım Merkezi”
Şirketin bünyesindeki hizmetler arasında Evde Bakım Hemşiresi, Evde Bakım Görevlisi, Evde Bakım Doktoru sağlamak; hastalara yararlı cihaz ve malzemeleri ulaştırmak, röntgen, ultrason, laboratuvar ve ambulans gibi destek hizmetleri organize etmek, hasta ve bebek bakımı konusunda eğitim vermek ve yeni doğan bakımı yer alıyor.
2006 sonuna kadar Aileden Biri’nden hizmet alan Şalom okurlarına evde bakım hizmetlerinde %10 indirim sunulacak. Detaylı bilgi için gazete içindeki broşürü inceleyebilir veya www.ailedenbiri.com websitesini ziyaret edebilirsiniz.
www.ailedenbiri.com  info@ailedenbiri.com