Serhat`a ceza yolda!..

1999`da piyasaya BMW`nin ürettiği ilk arazi aracı olarak çıkan BMW X5 yeni bir çığır açtı. Kısaltması SAV olan Sportif Aktivite Aracı. BMW X5 gerçekten tek amaçları arazileri aşmak olan kullanıcılar için uygun olmasa da; şehir hayatında bir arazi aracının konforunu, genişliğini, işlevselliğini ve aynı z

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Belçika Birinci Ligi takımlarından Anderlecht'ten ayrılmak istediğini açıklayan ve tedavi gördüğü Almanya'dan kulübe haber vermeden dönmeyen Serhat Akın'a ceza verilmesi gündeme gelirken, milli futbolcu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tedaviye geldiğimi doktora haber verdim" dedi..

Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeek, Serhat'ın geçen hafta sonu dönmesinin beklendiğini, ancak futbolcunun kendilerine hiç haber vermeden takıma dönmediğini söyledi.
Yönetiminin Serhat'ın bu davranışını asla kabul edemeyeceğini ifade eden Holsbeek, ''Serhat, şu ana kadar bizimle irtibata geçmedi. Kulübe döndüğünde Serhat'ın ifadesini aldıktan sonra disiplin komisyonu ve yönetimin alacağı kararla ceza verilecek. Cezanın ne olduğunu açıklayamam'' dedi.
Öte yandan, Serhat Akın'ın Almanya'da hala tedavi gördüğü ve bugün MR'a girip bir kez daha kontrolden geçeceği bildirildi.

"Anderlecht’ten kaçmadım"
Serhat Akın, 'kulüpten ceza verileceğine' yönelik yapılan açıklamaları değerlendirdi.
Akın, Almanya'ya tedaviye gitmeden önce kulüp doktoruna bilgi verdiğini ileri sürdü.
Akın, ''Tedaviye geldiğimi doktora haber verdim. Kulübüm de buraya geldiğimden haberdardı. Ben aslında Brüksel'e 3 saatlik bir yoldayım. Beni yönetim kaçmış pozisyonuna soktu. Aslında öyle bir şey yok. Antrenörüm Frank Vercauteren beni bugün telefonla aradı. İşin içinde yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Ayrıca tedavime devam etmemi istedi. Daha burada bir hafta tedavi göreceğim'' dedi.
Ayrıca Akın, Anderlecht'in hala kulübü olduğunu, ama Türkiye dahil bir çok teklifler aldığını ve her an her şeyin olabileceğini söyledi.