GKD`de Broadway Müzikalleri

Minikler Yazar Nur İçözü`nü ağırladı... Çocuk ve gençlik edebiyatının başarılı isimlerinden Nur İçözü, 16 Kasım Perşembe günü UÖMO Anaokulu`nda minik okurları ile buluştu.UÖMO Anaokulu`nda düzenlenen kitap şenliğinde Nur İçözü farklı yaş guruplarına göre ayrılan&nbs

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

26 Kasım Pazar gecesi Göztepe Kültür Derneği’nde gerçekleşen etkinlikte, Temi Hason, Eren Pıravdalı ve Buket Bahar tarafından seslendirilen Broadway Müzikalleri, konuklara keyifli saatler yaşattı. Sanatçılara Neşe Grançer  piyanosuyla eşlik etti.
Faaliyet öncesi verilen kokteyl esnasında davetliler, daha önce Schneidertempel Sanat Merkezi ve ABD’nin çeşitli kentlerinde sergilenen “Osmanlı Yahudi Kıyafetleri” adlı tematik sergiyi de gezme fırsatı buldular.
 Halen öğrenimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Çello ve Müzikal Bölümleri’nde sürdüren Temi Hason, müzikal oyuncusu ve eğitmeni Evren Pıravdalı, bazen solo bazen de birlikte seslendirdikleri “Castle on a cloud, Alaadin,  İf I were a rich man, Do you love me” gibi unutulmaz parçalar, dinleyenleri büyüledi. “I still believe” adlı eserde Buket Bahar güçlü sesiyle Temi Hason’a eşlik etti. Gece, konukların alkışları eşliğinde üç sanatçının birlikte seslendirdikleri ve bis yaptıkları “Lüküs Hayat” opereti ile sona erdi.