Misafir Kulüp Üyeleri, İzmir Karataş Hastanesi`ne konuk oldu

22 Kasım Salı günü Göztepe Kültür Derneği Hanımları yeni sezon açılışlarında tüm dernek, kurum ve kuruluşların hanımlar kolu başkan ve üyelerini ağırladılar

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Hürriyet Gazetesi, İzmir Kadın Kulübü üyeleri, 102 yıllık Karataş Hastanesini gezdi, tarihçesi hakkında bilgi aldı. Misafir kulüp üyeleri, Karataş Hastanesi bünyesinde kurulan Menopoz Kliniğinde yapılan teşhis ve tedaviler hakkında Operatör Dr. Dilaver Alper den bilgi aldı. Çeşitli sorularına yanıt  buldular.
Menopoz öncesi ve sonrası dünyada kadın sağlığının önemini belirten geniş açıklamalarda bulunulan toplantı,yapılan barkovizyon gösterisi ve çaylı ikramdan sonra son buldu.
Kadıköy Hemdat İsrael ve Caddebostan Sinagogları vakfı seçimleri sonuçlandı.
12 Kasım Pazar günü yapılan Kadıköy Hemdat İsrael ve Caddebostan Sinagogları Yönetim Kurulu seçimleri sonucunda oy birliğiyle Mordo Kumrulukuş başkan seçildi. Başkan Yardımcıları: Mayir Saranga, Sedat Amon ve Moşe Samur, Diğer üyeler: Metin Salem, İzzet Ovadya, Yusuf Levi, Harun Niyego, Niso Haras, Eli Arditi, Albert Güveniş, Mişon Rumi, Baruh Mori, Nedim KOhen, Eli Küçükkazes, Viki MOtro, İra Desabah ve Yaşar Özlevi’dir. Hanımlar Kolu Başkanı: Floret Loya, yardımcısı Lusi Salem.