GKD`de basket çalişmalari

İstanbul`da ilki 1993 yılında düzenlenen Uluslararası İstanbul Autoshow`un 11.si 3-12 Kasım tarihleri arasında yapıldı. Büyük bir yankı uyandıran Auto Show Pazar günü sona erdiErol SABAN

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Göztepe Kültür Derneği 5 Kasım Pazar günü 1995񮖡 doğumlu çocukların hedef alındığı Basketbol çalışmalarına başladı
Bayramların hafta sonuna gelmesi nedeniyle sezonu geç açtıklarını belirten Spor sorumlusu İzzet Salerno; “Her yıl olduğu gibi bu  yıl de yine çocuklarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz.Hep birlikte antrenmanlar yapacak,Turnuvalar ve Şenlikler düzenleyeceğiz. Hedefimiz diğer takımlarla yaptığımız maçlar ve karşılaşmalarla yenmeyi ve yenilmeyi  öğretmek, böylece  çocuklarımızın hayata hazırlanmalarında yardımcı olmaktır.” Demiş ve talep doğrultusunda bu sene savunma sporları alanında da çalışmalar yapabileceklerini söylemiştir.
Çocukların, disiplini ve bir takım olma keyfini birlikte öğrendikleri basket antrenmanlarının başladığını belirten yetkililer,sezon içinde hep birlikte maçlara gidip Basketbol sevgisini sportmenlik ruhu ile birleştirmeyi hedeflediklerini belirtmişlerdir. Turnuvalarda Velilerle çocukların birlikte takım oluşturarak yaptıkları maçlar,yöneticiler ve veliler karşılaşmaları sevgi ve kaynaşmayı da beraberinde getiriyor
Profesyonel hocalar eşliğinde yapılan çalışmalar için kayıtlar henüz sürüyor ve her hafta artan büyük bir katılımla devam ediyor.
GKD yetkilileri,geçen yıl ki Tofaş Turnuvası karşılaşmalarının ardından alınan madalyalar ve Kupa’nın dernek için büyük bir anlam ifade ettiğini,her hafta yapılan karşılaşmalardaki büyük istek ve azimleriyle elde ettikleri bu başarıyı tüm GKD çocuklarına armağan ettiklerini ifade ederken,89ᇯ yaş aralığından kurulmuş olan takımın da antrenmanlara başlamasıyla gençlere yönelik olan  Basketbol çalışmalarına hız verdiklerini belirtmişler,tüm gençleri ve çocukları birlikte olmanın verdiği hazzı sporda yaşamaya davet etmişlerdir.