YSK Eğitim Seminerleri başladi

4 Kasım Cumartesi gecesi Göztepe Kültür Derneği`nde kış sezonunun ilk eğlence gecesi yaşandı. Zengin ikramların sunulduğu, Grup Aldebaran ve Solist Ayça`nın konuk olduğu gecede misafirler müziğin ritmine ayak uydurarak ve dans ederek geç saatlere kadar eğlendiler.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

YSK Kadınlar Kolu, geçtiğimiz Çarşamba günü Kişisel Gelişim Eğitim Seminerlerini başlattı. Seminer Kolu Başkanı İda İstroti’nin organize ettiği günde NLP (Neura Linguistic Programme) Berna Esin ve Kutay Ecevit tarafından “İlişkiler-Yüzleşemediğimiz Gerçekler” başlığı altında sunuldu.
Seminerde insanların kendileri hakkında bilmedikleri, iç dünyalarındaki farkındalık, gerçeklerle nasıl yüzleşecekleri ve eleştiriler karşısındaki  yapıcı değişimler irdelendi. Önümüzdeki hafta da Hürriyet Kalalı NLP hakkında bilgilendirme yapacak  Ayrıca katılımcılar çeşitli konularda atölye çalışmaları da gerçekleştirecekler.
Mim. Selim Yuhay 
mimari sorunlara yeni bir boyut kazandırıyor
Mimar Selim Yuhay Konutvizyon’da yayınlanan Design Studio adlı programda çeşitli mimari sorunlara kişiye özel çözüm yaratıyor.
Söz konusu programda sorun yaşanılan ve yeniden düzenlenmesi arzu edilen mekanın krokisini ve fotoğraflarını göndererek yapılan başvurular değerlendiriliyor ve projeler gerçekleştiriliyor. Sorunla ilgili geliştirilen mimari çözümler ise her hafta yayınlanan Design Studio’da izlenebilecek. Daha detaylı bilgi almak isteyenler www. konutvizyon.com adresinden ulaşabilirler.