BUNLARI DUYDUNUZ MU?

Betül BİLMEN• Tel Aviv`de 6 Kasım pazartesi günü başlayıp 3 gün süren Telecom Israel 2006 adlı “sergi” ülkeye yabancı yatırımı çekebilmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz sene 20 ülkenin katılımıyla gerçekleşen organizasyona bu sene katılan 40 ülke arasında Avustralya, Vietnam, Estonya, Kamboçya, Romanya, Nij

Ekonomi
9 Ocak 2008 Çarşamba

• Bilgisayar aksesuarları konusunda uzmanlaşan Logitech piyasaya yeni bir mouse sunmaya hazırlanıyor. Yeni mouselar  tek bir tıkla 7 saniyede 10 bin satır tarayabilme özelliğine sahipken bugün kullandığımız standart mouselarla aynı bölge yedi dakika ve 500 “spin” ile taranabiliyor.
• Visa, Visa Inc. adlı yeni bir küresel şirket kuracağını fakat Visa Avrupa’nın, üye Avrupa bankalarının yönettiği bir üyeler birliği olarak faaliyetlerine devam edeceğini ve Visa Inc'in lisans sahibi olacağını açıkladı. Bugün V isa Kanada, Visa ABD ve Visa International adıyla faaliyet gösteren şirketlerin Visa Inc. adı altında birleşecek ve birleşmeler tamamlandıktan sonra şirketin halka arzı ve borsalarda satışı başlayacak. (Marketing Türkiye)