Okur`dan Pistons`a 23 sayi

Primera Liga`da haftayı Betis galibiyetiyle kapatan Villarreal`in Türk forveti Nihat Kahveci, İspanyol basınından sıfır puan aldı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

NBA'de Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, sahasında konuk ettiği Detroit Pistons'ı 103뀭 yenerken, rakip potaya bıraktığı 23 sayıyla takımını sırtlayan ve ''double-double'' yapan Okur, takımının en skorer ismi oldu.
Karşılaşmaya ilk 5'de başlayan ve 37 dakika sahada kalan Mehmet Okur, beş kez kullandığı üç sayılık atışlarda iki kez başarılı olurken, yine beş kez geldiği serbest atış çizgisinde tam isabetle oynadı. Okur, onbir kez denediği iki sayılık atışların da altı tanesinde başarılı oldu. Karşılaşmayı 23 sayı, 10 ribaunt, 3 asist, 1 top çalma, 1 blokla ''double-double'' yaparak tamamladı ve takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
Jazz'da 20 sayı ve 11 ribauntla ''double-double'' yapan Carlos Boozer ile 14 sayı ve 7 asistle maçı tamamlayan Deron Williams, gecenin dikkati çeken diğer isimleri oldu.
Pistons'da ise Rasheed Wallace'ın 25 sayı ve 12 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmazken, Ronald Murray'in 15 sayı ve 2 asisti yenilgiyi önleyemedi.