GKD Faaliyetleri başladi

Ester YANNİERAKP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hoter Göksel, Fatih Belediye ve İlçe başkanları ile birlikte Or-Ahayim Hastanesi`ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Partisinin yaşlılara sağlık hizmeti götürme politikasının öncülerinden olan Prof . Dr. Göksel, Or-Ahayim`in geriatri hizmetlerinde örnek o

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Göztepe Kültür Derneği’nin  bayram tatilinde 18 yaş üstü gençlere yönelik düzenlediği 2 günlük doğa kampı Bolu Aladağlar’da gerçekleşti. Dağ yürüyüşleri, kano, bisiklet, tırmanma ve daha birçok aktiviteyi paylaşan gençler yeni dostluklar kurarak farklı arkadaşlıklar edindiler. Yoğun bir katılımla gerçekleşen tatilin sonunda gençler eğlencenin, kahkahanın, heyecanın, arkadaşlığın yaşandığı yeni faaliyetlerde en kısa zamanda tekrar buluşmak üzere ayrıldılar.
GKD Miniks 28 Ekim günü  gerçekleştirdiği Açılış Karnavalı ile 2006񮖧 sezonu partilerine başladı. 2Lj yaş çocuklar ve annelerinin katıldığı karnavalda animatörler eşliğinde çeşitli animasyonlarla oyunlar oynandı.
Yetkililer bu tür partilerin her ay tekrarlanacağını belirterek ilgilenenlerin gerekli bilgiyi sekreterlikten alabileceklerini söylediler.