29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun

Metin MİZRAHİ29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşku ile yaşandı. Öğlen saat 13:00`da Dolmabahçe`de toplanmaya başlayan motosikletçilerden oluşan grubumuz saat 14:00`da hareket ederek Taksim-Harbiye- Şişli- Mecidiyeköy- Boğaz Köprüsü güzergahını da kullanarak alkışlar arasında Suadiye sahilindeki otopark alanına doğru

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Yol güzergahı boyunca ikişerli sıra halinde tek şerit üzerinde yol alan motorculardan oluşan bir grup, Harbiye Mecidiyeköy arası güzergahını polis eşliğinde sirenler çalarak gerçekleştirdi.
Suadiye Oteli’nin yanındaki otopark alanında Anadolu yakasından gelecek olanlarla buluşuldu ve yaklaşık 1,5 saatlik bekleyiş başladı. O esnada yemek ihtiyaçlarını gideren arkadaşlar tekrar saat 17:00'da otoparkta buluştu. Yine ikişerli sıra halinde önde motorların üzerlerinde Türk Bayrağı vardı. Hemen hemen herkesin üzerindeki t-shirtlerde yer alan  Atatürk resmi ile yaklaşık 100 motorsiklet Bağdat Caddesi’ne giriş yaptı. Caddeye girer girmez her sürücü bilinçli biçimde grup içindeki yerini koruyarak 4'erli sıralar oluşturup nizami görünmeye ve kargaşanın çıkmasına izin vermemeye gayret etti. Ethem Efendi’de ışıklarda durarak diğer kortej araçlarını beklemeye başladık. Diğer araçları bekleme esnasında cadde üzerinde kalabalıklaşan halkla iç içe durumda kalan ve motorsikletlerinin başından hiç ayrılmayan grubumuz Suadiye'den tırların da hareket etmesiyle kontak anahtarlarını çevirdi.
Bu güzel geçişin büyüsü kadar fotoğrafları da çok yankı uyandıracak. Halkın arasından yol açarak alkışlar sevinç çığlıkları ve sevgi gösterileriyle motorsikletlerin geçişi  Göztepe'deki konser alanına kadar geldi. Konser alanında Trafik ekiplerinin çabasıyla çembere alınmış konser alanından geçirilen grubumuz güzergahını Fenerbahçe Tesadüf Kafe’deki toplantı yerine çevirdi.. Fenerbahçe Tesadüf Kafe’de toplanıp çay, kahve, tost molası veren gençler küçük gruplar halinde yola çıkarak çeşitli güzergahlara dağıldı.
Türkiye’de hızla ilerleyen motorsiklet kültürünü geliştirmek için çaba sarfeden grubumuz , Türk evlatlarının bazı değer yargılarını kaybetmeden motor kültürünün gelişimine katkıda bulunduğu ve bunu Türk halkına lanse edebildiği için gurur duyuyor!