Schumacher 20 bin deviri geçti

Joelle PİNTO1998 yılından beri Grand Slam Turnuvalarda 1. devreyi geçen ilk İsrailli tenisçi Sharar Peer, 2006 yılında kazandığı turnuvalar, yükselen sıralaması ve tenis hayatıyla askerliği bir arada sürdürebilme başarısıyla dikkatleri üzerinde topluyor

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Ferrari pilotu Michael Schumacher, Brezilya'da kullanmayı planladığı tek yarışlık motoruyla Jerez'deki testlerde 20 bin devir sınırını geçti.
Michael Schumacher, Ferrari'nin ekstra 20 beygir gücündeki motoru ile Jerez'deki testlerde dakikada 20 bin devir sınırını geçti.
Cosworth ve Honda motorlarının da testlerde aynı sınırı geçtiği belirtiliyor, ancak markalarda şampiyonluk şansı süren ve Schumacher'i son Grand Prix'sinde galibiyetle uğurlamak isteyen Ferrari, bu motoru pazar günü Sao Paolo'da koşulacak sezonum son yarışında kullanmayı planlıyor.
Toyota'nın eski motor şefi Norbert Kreyer: "motorun sadece bir yarış çıkarması yeteceği düşünülürse 20 bin gerçekçi bir değer" dedi.
Ferrari, Brezilya Grand Prix'sine iddialı şekilde hazırlanırken, İspanyol ve Alman basını pazar günü koşulacak son yarış öncesi, Alonso'nun şampiyonluğu büyük ölçüde garantilediği görüşünde birleşiyor.