Okur Anketimiz Sonuçlandi

Liz BEHMOARASBu haftaki sayımızda, 2006 Nobel Edebiyat Ödülü`nü kazanan Orhan Pamuk ile 1993 senesinde Liz Behmoaras`ın Şalom`da gerçekleştirdiği ve daha sonra da “Türkiye`de Aydınların Gözüyle Yahudiler” (Gözlem Yayınevi, 1993) adlı kitabında yayınladığı söyleşinin bir bölümünü aktarıyoruz

Perspektif
9 Ocak 2008 Çarşamba

12 Ekim 2006 Perşembe akşamı, Trio Araştırma Şirketi, bu yaz dönemi süresince abonelerimizle gerçekleştirilen okur anketinin sonuçlarını gazetemizle paylaştı. Ankete zaman ayırıp, katılım gösteren tüm okurlarımıza teşekkür ediyor ve meydana gelmiş birtakım rahatsızlıklar ve yanlış anlaşılmalar olduysa özür diliyoruz.
Toplam 387 kişi üzerinden gerçekleştirilen araştırmanın sonucunda gazete ile ilgili genel değerlendirme oldukça olumlu görünmektedir. Gazete okunmakta, genel olarak beğenilmekte, cemaat haberleri ve Yahudi kültürü ile ilgili bilgiler için desteklenmekte; baş sayfa, dış haberler, yaşam ve toplum sayfaları ile El Amaneser eki en fazla beğeni toplamaktadır.
Anket sonuçlarının yanı sıra, gazetemiz internet sitesinde de takip edilmekte ve haftada ortalama 5,000 kadar ziyaret almaktadır. Ayrıca e-bültenler, arzu eden okurlarımıza gönderilmektedir.
Okurlarımızın istek, öneri ve eleştirilerine her zaman açık olduğumuzu bir kez daha hatırlatır, katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.