Dr. Hrisi (Levi) Bahar Doçent oldu

Uluslararası Festiladino Şarkı Yarışması`nda Alper Almelek`in bestelediği, sözlerini Liora Kelman`ın yazdığı Karen Şarhon ve İzzet Bana`nın seslendirdiği “La Dama Misterioza” adlı şarkı, ikinci oldu.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Doçent Dr. Hrisi (Levi ) Bahar İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında 1992 yılında tamamladığı uzmanlık eğitiminin ardından aynı bölümde doktora çalışmalarına başladı. Oksijensiz ortamda üreyen ve insanda oldukça ciddi enfeksiyonlara neden olan anaerop bakteriler üzerine yoğunlaşan araştırmalarıyla 1998 yılında doktora tezini tamamlayarak, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji alanında PhD unvanı aldı. İstanbul Üniversitesi tarafından desteklenen bilimsel çalışmaları, Amerika ve Avrupa’da mikrobiyoloji alanında yayınlanan birçok mecmuada basılan araştırmalarını kapsayan bir dönemin ardından , 9 Ekim tarihinde Doçent unvanını aldı. Doç. Dr. Bahar’ın ulusal ve uluslararası mecmualarda yayınlanmış elliye yakın makalesi var.
Doçent Dr. Hrisi (Levi) Bahar halen, “Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti”, “Bulaşıcı Hastalıklarla Savaş Derneği” ve “Anaerobe Society of the Americas” aktif üyesi.