Stuttgart`ta şampiyon Petrova

Michael Schumacher bu sezon ilk kez puan farkıyla zirveyi ele geçirmek üzereyken motoru patladı ve zafer Alonso`nun oldu !.. Alonso`yu Massa takip etti ve Fisichella 3. oldu. Şimdi Alonso 10 puan farkla lider ve gözler Brezilya`da !..

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Almanya’nın Stuttgart kentinde düzenlenen Porsche Tenis Grand Prix’sini, Fransız Tatiana Golovin’i yenen Rus Nadia Petrova kazandı

Stuttgart'ta düzenlenen Prsche Tenis Grand Prix'sinin finalinde Rus Nadia Petrova ile Fansız Tatiana Golovin karºı karºıya geldi. Daha önce oynadıkları üç maçta 18 yaºındaki rakibi Golovin'i yenemeyen Petrova, bu kez zafere ulaºtı.
İlk seti 6Dž alan Petrova, ikinci setten, zorlanmasına rağmen tie-break sonucu 7dž galip ayrıldı ve zafere ulaºan isim oldu. Bu sezon kalçasındaki sakatlık nedeniyle 10 hafta kortlardan uzak kalan Rus tenisçi, sezonun 5'inci turnuvasını kazandı ve dünya klasmanında 7.likten 5.liğe yükseldi.
Birincilik ödülü olarak 98 bin doların yanı sıra bir Porsche 911 Targa'nın da sahibi olan Ptrova, "Çok mutluyum, zor günlerden sonra nihayet tenis oynamaya baºladım ve yeniden turnuva kazandım. Üstelik de bu turnuvayı. Muhteºem bir ödülün sahibi oldum" dedi