Baba-Oğul karşi karşiya!

Michael Schumacher bu sezon ilk kez puan farkıyla zirveyi ele geçirmek üzereyken motoru patladı ve zafer Alonso`nun oldu !.. Alonso`yu Massa takip etti ve Fisichella 3. oldu. Şimdi Alonso 10 puan farkla lider ve gözler Brezilya`da !..

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Gençlerbirliği'nin, 15 Ekim Pazar günü Beşiktaş ile yapacağı maçta Gençlerbirliği kaleci antrenörü Fikret Yılmaz ile Beşiktaş'ta forma giyen oğlu Burak Yılmaz karşı karşıya gelecekler. Yılmaz, maçı Gençlerbirliği'nin kazanmasını, ancak oğlunun da bu başarılı olmasını diledi
1981 yılında İstanbul İETT'den Beşiktaş'a transfer olduğunu ifade eden Yılmaz, "O zaman teknik direktörümüz Metin Türel'di. O zaman kalecimiz Rasim ağabeydi. Mustafa ağabey, ben, Zafer ve Erdinç 5 kişiydik. Daha sonra ben ve Erdinç kiralık gönderildik. Zafer kaldı. İlk yıl Balıkesirspor'a, ikinci yıl Antalyaspor'a kiralık gittim.Antalyaspor'a gittikten sonra bir daha dönmedim. Antalyaspor'da uzun yıllar kalecilik ve altyapı hocalığı yaptım.
Hocalık dönemimde oğlum Burak da benim minik takımda öğrencimdi. Burak da doğal bir yetenek vardı. Oğlumun 3,5 yıl hocalığını yaptım. En uzun süre hocalığını yapan da benim" dedi.
Burak'la 2 gündür beraber olduklarını belirten baba Yılmaz, "Hafta sonu oynayacağımz Beşiktaş maçıyla ilgili olarak da tabiki Burak'la konuşuyoruz.
O bizi yeneceklerini söylüyor ama ben de ona Gençlerbirliği'ne karşı oynadığınızı unutma dedim. Hatta o iddiaya bile girelim dedi ama buna gerek yok dedim. Oğlumla karşı karşıya gelecek olmak çok ilginç bir duygu. Böyle bir duygu anlatılmaz yaşanır ancak. Bunu profesyonel çerçevede konuşmak ve değerlendirmek çok daha doğru olur. 11 yıldır Süper Lig'de kaleci antrenörlüğü yapıyorum. Elbette Beşiktaş maçını kazanmamızı istiyorum.