Sen de mi Manu!!!

Alp ALKAŞSpor dolu bir yaz mevsimini geride bıraktık. Almanya`daki dünya kupası, Japonya`daki dünya basketbol şampiyonası, ülkemizdeki Ümitler Basketbol Şampiyonası, Tour de France, Grand Slam`ler, Formula 1 yarışları derken güneşin ve sıcağın bizi bezdirdiği saatlerde kendimizi televizyon karşısında bulduk. Bu organizasyonların herhangi birini

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
İngiltere'de patlak veren "Premier League'de şike ve rüşvet skandalının" ardı arkası kesilmiyor. Portsmouth, Middlesbrough, Liverpool, Chelsea derken şimdi de Manchester United aleyhine deliller ortaya çıkmaya başladı
BBC Televizyonunun başlattığı rüşvet ve şike skandalı, İngiltere gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Başlatılan soruşturmalarda, ilginç bulgulara varılıyor. Bunlardan biri de  2 yıl içinde kulüplerin yaptığı transferler arasında 80'ninde rüşvet döndüğünün ortaya çıkarılması.
İngiltere Futbol Federasyonu Şike Komisyonu Başkanı Lord Stevens'in raporuna göre baş şüpheliler arasında Manchester United'da bulunuyor.
"News of the World" gazetesine konuşan Stevens :"Elimde bazı teknik direktörler ve antrenörler hakkında, rüşvet aldıklarına dair belgeler var. Dosya tamamlanır tamamlanmaz hepsini açıklayacağım. Bunların arasında Manchester United Kulübü’nün bazı çalışanları da bulunuyor" diyerek futbol dünyasını derinden sarstı.
Olayların üzerine gitmek için FİFA'dan tam yetki alan Stevens 80 oyuncunun transferini, mercek altına aldı. Chelsea'den paf takımının sportif direktörü Frank Arnesen geçtiğimiz hafta rüşvet alırken BBC tarafından gizli kamerayla görüntülenmiş ve İngiltere Spor Bakanı da "böyle olaylar yaşanmışsa, Chelsea'nin puanını silebiliriz" açıklamasında bulunmuştu. Aynı şekilde Portsmouth-Coach'u Harry Redknapp ve Liverpool hakkında da suçlamalar mevcut.