İpek Şenoğlu çiftlerde finalde...

Alp ALKAŞSpor dolu bir yaz mevsimini geride bıraktık. Almanya`daki dünya kupası, Japonya`daki dünya basketbol şampiyonası, ülkemizdeki Ümitler Basketbol Şampiyonası, Tour de France, Grand Slam`ler, Formula 1 yarışları derken güneşin ve sıcağın bizi bezdirdiği saatlerde kendimizi televizyon karşısında bulduk. Bu organizasyonların herhangi birini

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Milli tenisçi İpek Şenoğlu, Yunanistan'ın Midilli Adası'nda düzenlenen Mytlini Ladies Cup'ta çiftlerde Yunan partneriyle birlikte finale çıktı. Şenoğlu ayrıca teklerde de çeyrek finale yükseldi.
İpek Şenoğlu, toplam 10 bin Dolar ödüllü turnuvanın çiftler yarı final maçında Yunan partneri Anna Koumantou ile birlikte, rakipleri Alman Kassens-Fehse ikilisini 6DŽ ve 6Dž'lük setlerle 2ǂ yenerek finale yükseldi. Şenoğlu-Koumantou ikilisinin  finalde karşılaşacakları rakipleri 27 Eylül Çarşamba günü  belli olacak.
İpek Şenoğlu, ayrıca teklerde Ukraynalı rakibi Malakaova'yı da 6DŽ ve 6DŽ'lik setlerle 2ǂ yenerek çeyrek finale çıktı. Milli tenisçi, tekler çeyrek finalinde Alman raket Fehse ile karşılaşacak.