“Milli takima dönmeyebilirim”

Rudi DİRİMANFutbol, ilk oynanmaya başladığında iki kavim iki ayrı topluluk arasında uygar bir savaş gibi görülüyordu. Futbol, Ortaçağda Avrupa krallıkların yönetimde oynandığı zaman dönemin kralları tarafından yasaklanmıştı.Bunun nedeni kimsenin artık eskisi kadar ata sporu denilen okçuluğu tercih etmemesi ve bu yüzden d

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Dünya Kupası'ndaki kötü performansının ardından kaptanlığı Terry'e devreden, daha sonra yeni menajer Steve McClaren tarafından İngiltere Milli Takıma çağırılmayan David Beckham, dönüşünün olmayabileceğini söyledi
Real Madrid'in yıldız orta saha oyuncularından David Beckham, milli formayı bir daha giymeyebileceğini açıkladı.
Dünya Kupası performansı hayli zayıf olan oyuncu, Steve McClaren tarafından kadroya çağırılmadı. Bu durumu yadırgayan ve protesto eden Beckham "Milli takıma dönüşüm olmayabilir" dedi.
"6 yıl içinde 94 kez oynadığım milli takımda çok güzel günlerim geçti" diyen Beckham, milli kariyerini sürdürmek istediğini söyledi. "Sadece benim istememle olmuyor" diyen Beckham, tercih edilmemesi durumunda milli formaya dönüşü olmayabileceğini belirtti.
Dünya Kupası'nın ardından önce kaptanlığı Chelseali Terry'e devreden Beckham, daha sonra da yeni menajer Steve McLaren tarafından kadroya dahil edilmedi.