Eduardo Luiz Abonizio İstanbul`da..

Fatih Tekke, bir hafta aradan sonra gollerine devam etti.. Zenit forması altında oynadığı 3 maçta 2 gol atan ve sadece son haftayı boş geçen milli yıldız, takımının sahasında Amkar`ı 2-0 yendiği maçta, ilk gole imzasını attı.

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Edu lakaplı Brezilyalı defans oyuncusu Eduardo Luiz Abonizio, İstanbul'a geldi.. Edu havaalanında yaptığı açıklamada "Buraya başarılı olmaya geldim" dedi..
28 Ağustos 2006,   17:30
Brezilyalı oyuncuyu Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar karşılarken, Edu'yu karşılaşmaya çok az sayıda sarı lacivertli taraftarın gelmesi dikkat çekti.
Edu  basın mensuplarına yaptığı açıklamada Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe'de forma giyen Alex ve Luicano'yu yakından tanıyorum. Ben de buraya başarılı olmaya geldim" dedi.
Ertesi sabah sağlık kontrolündan geçecek olan Brezilyalı futbolcu öğlen saatlerinde kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Luciano’nun sözleşmesi feshedeliyor
Fenerbahçe'de, Edu'nun transferinden sonra yabancı oyuncu sayısı 7'ye çıktı.
Sarı-lacivertlilerin, sakatlığı süren Brezilyalı futbolcu Luciano'nun sözleşmesini karşılıklı feshederek, Edu için kontenjanını boşaltacağı öğrenildi.