Roddick`in yeni çaliştiricisi Connors!

Dünyanın eski 1 numarası ABD`li raket Andy Roddick, yeni çalıştırıcısının tenis dünyasının efsanelerinden Jimmy Connors olduğunu açıkladı. Uzun zamandır beklenen performansını sergileyemeyen Roddick, Connors gibi dev bir isimle yeniden yükselişe geçmeyi hedefliyor

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Andy Roddick & Jimmy Connors iş birliği !
2003 ABD Açık şampiyonu ve 2004 ile 2005 Wimbledon finalisti olan Roddick, bu sezon katıldığı hiç bir ATP turnuvasından henüz kupayla ayrılamadı ve 2002 senesinden beri ilk kez bu ayın başlarında ATP sıralamasından ilk 10'un dışında kaldı.
"Öncelikle bu, inanmakla ilgili" açıklamasıyla sözlerine başlayan 23 yaşındaki raket efsane solak ile bir araya gelmesiyle birlikte yeniden yükselişe geçmeyi hedeflediğini söyledi ve ekledi: "Jimmy Connors ile birlikte olmak çok önemli ve çok şey ifade ediyor. O bana "Ben sana inanıyorum, yapabilirsin" gibi içinden geçen sözler sarf ediyor ve ben de O'nunla birlikte her şeyi yapabileceğime inanıyorum" dedi.
Oynadığı dönemlerde tenis kortunun en çok korkulan ve çekinilen isimlerinden biri olan Connors, bu özelliklerini genç arkadaşı ve öğrencisi Roddick'e yükleyebilmenin heyecanı ile bu işe başladığını belirtti ve ekledi: "Roket mühendisi olmanıza gerek yok. Benim işim çok basit Andy'nin olabileceğinin en iyisi olmasını sağlayacağım. O'na biraz benim ne olduğumu hatırlatacağım."
Rekor kırarak 105 ATP tekler turnuvası ve 8 grand slam kazanan Connors, Roddick ile ilk kez Fransa Açık'ta elenmesinin ardından bir araya gelerek bu iş birliğini tartıştıklarını söyledi. Indianapolis'de 1 hafta Roddick ile çalıştıktan sonra bu görevi üstlenen Connors Dünya'nın eski 1 numarası olan Roddick'in sıralamada ve kortlarda hak ettiği yere geri döneceğini de sözlerine ekledi.