Windsurf Dünya Şampiyonasi başladi...

1-6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya, 22 ülkeden dünyanın en hızlı ve en iyi 80 windsurfçüsü katılıyor. Windsurf sporunun en süratli disiplini slalomda gerçekleşecek şampiyonada toplam 30 bin Avro ödülü verilecek.

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Şampiyonada, Türkiye'yi bayanlarda Çağla Kubat, Lena Aylin Erdil; erkeklerde ise Ertuğrul İçingir, Hüseyin Sert, Ali Palamutçu, Bora Kozanoğlu, Enes Yılmazer, Emirhan Kolburan, Şener Berkem, Koray Gömeç, Kaan Özbenli ve Can Coşkun temsil edecek.
Şampiyonaya, dünyanın en iyi slalom windsurfçülerinden 12 kez Dünya Şampiyonu olan Björn Dunkerbeck, dünya sıralamasında ilk sıralarda yer alan Micah Buzianis, Antoine Albeau, Kevin Pritchard ve 2005 Avrupa Şampiyonu Ben van der Steen gibi isimler katılırken, 48.70 deniz mili ile Dünya Hız Rekortmeni Finian Maynard da Alaçatı'da madalya mücadelesi verecek.
2006 Jim Beam Windsurf Dünya Şampiyonası'nda yarışların yanı sıra konserler, Swatch Windsurf Freestyle Gösterileri, Oakley Bungee Jumping gibi diğer aktiviteler de gerçekleştirilecek. Salı günü başlayan yarışlar, 6 Ağustos Pazar günü yapılacak ödül töreni ile sona erecek.
Laser Türkiye Birinciliği
sona erdi..
Laser Türkiye Birinciliği Samsun'da yapıldı.. Samsun Yelken Kulübü Tesisleri'nin bulunduğu Batı Park açıklarında gerçekleştirilen ve 4 gün süren müsabakalara, 21 ilden yaklaşık 100 sporcu katıldı.