Milan mi ?.. Palermo mu ?..

Erol Saban Mercedes E Serisi, 60 yıldan beri Mercedes`in orta üst sınıf aracını temsil ediyor. E Serisi yine gününün en iyi otomobillerinden biri olmayı sağlayabilmek için bir kez daha yenilendi! Yeni E serisi özellikle güvenlik alanında sunduğu yenilikler ve zengin motor seçenekleri ve yüksek konforuyla prestijini ve asaletini koruyacağa benziyor!

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

İtalya'da şike skandalı nedeniyle ceza almasına karşın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına katılacak takımlar arasında yer alan Milan, hakkında son sözü UEFA söyleyecek. Milan, ihraç edilirse devler ligine Palermo katılacak.
UEFA, konuya ilişkin kararı 2 Ağustos tarihine erteledi.
Konuyla ilişkin  toplantı, AC Milan'ın çekince eşliğinde bugünkü kuralara dahil edilmesi, konunun bilahare 1 veya 2 Ağustosta netleştirilmesi kararıyla sonuçlandı.
UEFA'nın AC Milan'a çekince koymasında, başta Fransa olmak üzere bazı ülkelerin futbol federasyonlarının baskılarının etkili olduğu belirtiliyor.  Karar almayı erteleyen UEFA, bu süreç içerisinde AC Milan ve de İtalya Futbol Federasyonu’ndan ek savunma isteyecek.  Milan, Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilirse kupaya Palermo katılacak.