Toplum`dan Haberler

Ester YANNİERZarflara doldurulan gazete kupürleri, bayram tebrikleri, kartpostallar ve resimlerle oluşturulan arşivin nüvesi bugün 2.500`ün üzerinde kitap, dijital arşiv ve dolaplar dolusu dosya ile geleceğe ışık tutuyor. Şalom`un Arşiv Sorumlusu Eti Varon`dan konuyla ilgili okurları bilgilendirmesini istedik

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Kuzguncuk Beth Yaakov Sinagogu’nda vijola
Meri Viktor Azuzi ve Emeli Efraim Çavlı’nın torunları, Luiza Yakup Çavlı’nın kızları Mara’nın vijola töreni 16 Temmuz Pazar günü  kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla Kuzguncuk Beth Yaakov Sinagogu’nda gerçekleşti.  Rav Yeuda Adoni ve Maftirim Korosu’nun da hazır bulundukları tören, bahçede verilen seuda ile sona erdi.

Süzet Meir Dalva’nın bir oğulları oldu
Dış Haberler sayfası  yazarlarımızdan Süzet Meir Dalva’nın bir erkek çocukları dünyaya geldi. Bonofiyel ve Dalva ailelerini kutlar, minik bebeklerine sağlıklı,  uzun bir ömür dileriz.

Albert Nasi’ye geçmiş olsun
Geçtiğimiz hafta içinde küçük bir ameliyat geçiren Dış Haberler sayfası yönetmenlerinden ve ‘Uluslararası Çelişkiler’ köşesi yazarı Albert Nasi’ye geçmiş olsun diyoruz.

Başarı haberleri sürüyor
Lora Kohen Hemsi, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlk Öğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü’nü 1.likle tamamladı. Romina Yeroham; Boğaziçi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Psikoloji Bölümleri Çift Anadil  Bölümlerinden 2.likle mezun oldu. Belin Güner; Marmara Üniversitesi Rehberlik  ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nü 2.likle tamamladı. Kendilerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.