Yunanistan FIFA`dan atiliyor mu?

Erol SABANYediden yetmişe tüm araba fanatiklerinin hayranı olduğu Ferrari, 599 GTB Fiorano modeliyle yüksek performanslı araba üretme yeteneğini üzerinde çalıştığı ileri teknolojiyle birleştiriyor. Yakında tüm dünya yollarında hayranlıkla seyretmeye başlayacağımız bu model içinde barındırdığı teknolojik yenilikler, üstün

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Yunanistan Futbol Federasyonu'nun FIFA'nın ilkelerine uymadığı gerekçesiyle 3 Temmuz pazartesi günü yapılan olağanüstü toplantının ardından FIFA Yunanistan Futbol Federasyonu'nun üyeliğini dondurdu. Bu karar ile birlikte FIFA Yunanistan'ı milli takım, kulüp, futbolcu ve yönetici bazında tanımıyor.

Yunan takımları
Şampiyonlar Ligi’nde yok

FİFA, Yunanistan hükümetinin  futbol federasyonu seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle Yunan takımlarını  uluslararası müsabakalardan men etti. FİFA’dan yapılan açıklamada, federasyonun üyeleri olan tüm kulüp, futbolcu ve yetkilileri uluslararası müsabakalardan ve ilişkilerden geçici olarak men ettiği duyuruldu. Öte yandan, gelecek ay başlayacak olan Avrupa Şampiyonlar Ligi elemelerine Yunan takımlarının katılamayacağı belirtilirken, 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Yunan Milli Takımı’nın mücadele edip edemeyeceği kesinlik kazanmadı.