UÖMO`da "Albert Levi Ödülleri" sahiplerini buldu

"Albert Levi Ödülleri" 2005-2006 eğitim döneminin son gününde ,tüm yıl boyunca sistemli bir şekilde çalışan başarılı öğrencilere verildi

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Ulus Özel Musevi Okulları, Ulus kampüsüne  taşındığı günden bugüne 600’e yakın öğrenciyi ödüllendiren, 50’den fazla öğrenciyi İsrail, Amerika, İngiltere’deki yaz kamplarına yollayarak onlara yeni ufuklar açan ve çağın teknolojileri ile tanışmalarını sağlayan  Albert Levi  başarılı UÖMO öğrencilerini bu yıl da  ödüllendirdi. Amram Oditoryumu’nda velilerin katılımıyla gerçekleşen  törende; Hazırlık sınıfı öğrencisi Can Mibahar ve lise öğrencisi Cesi Kandiyoti Amerika, İlköğretim öğrencileri Deyvi Papo, Silvya Benzeray ve Serhan Delareyna İngiltere’ye yaz kampı ödüllerini alırken,  İlköğretim 4. sınıftan  lise son sınıfa kadar her sınıfın ilk üç öğrencisiyle birlikte, zümrelerin sözel, sayısal,dil,sosyal faaliyet alanında örnek davranışları ve kişisel çabalarıyla ön plana çıkan öğrenciler laptop, Ipod, cep telefonu, web kamera gibi birbirinden güzel hediyelerle ödüllendirildiler. Ayrıca, tüm lise dönemi boyunca ağırlıklı not ortalamalarına göre ilk üç dereceyi paylaşan okul birincisi Nedim Azgari, ikincisi Eslin Malki, üçüncüleri Sibel Sever ve Galya Kohen Albert Levi Özel Ödüllerini Lise Mezuniyet Töreni’nde aldılar.
Her fırsatta Albert Levi’ye kendilerine sundukları fırsatlar için teşekkür eden öğrencilerin yanı sıra UÖMO eğitimcileri Albert Levi Ödülleri’nin  yıl içerisinde öğrencilerin başarılarını arttırmada büyük motivasyon sağladığını belirtti.