Biz panayirda çok eğlendik!

Batya KEBUDİGeçtiğimiz hafta düzenlenen panayır tüm genç evlileri bir araya getirdi…

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Eğer genç evlilerdenseniz mutlaka bilirsiniz…Tüm gençleri bir arada tutmak adına yapılan faaliyetleri çevrenizden duyarsınız…Tanıdıkları görmenin hal, hatır sormanın en keyifli yolu bu organizasyonlardan geçer.
Bekarların dahi çok severek geldiği organizasyonlara bir yenisi daha eklendi. Birkaç hafta önce İstinye’de düzenlenen panayıra 25 yaş üstü evli ve çocuklu ailelerin yanı sıra bekarların da geldiğini söyleyebilirim.
İstinye’deki Monte Verde restoran eşsiz bahçesiyle bu organizasyona ev sahipliği yaptı. Çimlerin üzerindeki tahta masalar piknik ortamını andırıyordu. 1400 metrekarelik çim alanıyla son yıllarda adından söz ettiriyor. Kendi açık ve kapalı restorantı, otoparkı mevcut. Çocuklar için ayrı bir park bulunuyor.
Düzenlenen panayırda yemekler birbirinden lezizdi. Oradaydım, ben de tattım. Mönü açık büfeden oluşuyordu. Açık büfe salata, zeytinyağlı sebzeler, pilav, köftenin yanı sıra Büyükada’dakileri aratmayacak döner bulunuyordu. Sınırsız içecek mönüye dahildi. Bir çok çeşit meyve yaz aylarının geldiğini müjdeliyordu.
Tüm gün süren panayırda çocuklar için özel olarak hazırlanan şişme bot tüm çocukların eğlenceli dakikalar geçirmesine neden oldu. Çocukların sevinç çığlıkları arasında sohbet eden genç evliler Alfa Romeo marka arabalarla deneme sürüşü yapma fırsatı buldular. Demir Bükey’in deneyimli öğretmenlerinden güvenli sürüş tekniklerini almayı ihtimal etmediler.
Çocuklara hediye edilen toplar herkesin ilgi kaynağı oldu. Bu panayırda hem çocuklar hem aileler eğleniyor.Her yıl belirli aralıklarla düzenlenen organizasyonları takip etmenizi öneririm.