GKD Çocuk tiyatrosu finali

Ulus Özel Musevi Lisesi 2005-2006 eğitim yılı mezunları, Amram Oditoryumu`nda düzenlenen bir törenle diplomalarını aldılarEster YANNİER

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

GKD Minikleri 11 Haziran’da yapılan bir dizi eğlence ile tatile girdi. Çocukların  sene boyunca partilerde yaptıkları el becerileri ve resimlerin sergilendiği Miniaworld Sergisi  ve kokteyl ile başlayan gün miniklerle ailelerinin kıyasıya yarıştıkları faaliyetle devam etti.
GKD Çocuk Tiyatrosu, sahnelediği "Harika çocuklar anne babalara karşı" adlı oyun ile sezonu kapattı. Çocukların, anne ve babalarına söylemek isteyip de söyleyemediklerini anlatan, müzikal ve dans ağırlıklı  oyun seyredenleri güldürürken hüzünlendirdi. Minik oyuncuların ellerindeki gülleri sahneden anne ve babalarına atmaları ortama ayrı  bir duygusallık kattı. Oyun sonunda  verilen ve üzerinde tiyatronun amblemi "gülen-ağlayan suratlar" olan madalyalar  bütün bir yıl büyük bir istek ve özveriyle çalışmalara katılan miniklere büyük bir sevinç ve gurur yaşattı.
Çeşitli danslarla devam eden program, çocuk tiyatrosunda emeği geçen herkesin "gelecek sezonda 60 kişilik bu kalabalık kadroyu yeni proje ve oyunlarda  GKD  çatısı altında görmek" temennileri ile son buldu.