Borja Garcia, İstanbul Park`tan lider ayrildi

``World Series by Renault`` organizasyonunda, İstanbul`da yapılan yarışlar sonrası pilotlar sıralamasında Borja Garcia, Ludovic Badey ve Atte Mustonen kategorilerinde ilk sırayı aldı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
World Series Formula Renault 3.5 kategorisinde Türkiye'de yapılan 3. ayak sonunda İspanyol Borja Garcia 34 puana ulaşarak, genel klasmanda ilk sırada yer aldı. Venezüellalı Pastor Maldonado 32 puanla ikinci, Fransız Eric Salignon ise 30 puanla 3. sırada yer alıyor. Bu kategoride takımlar sıralamasında ise Interwetten.com 53 puanla birinci, Victory Engineering takımı 40 puanla ikinci, RC Motorsport ise 36 puanla üçüncü sırada bulunuyor.     

EUROCUP FORMULA RENAULT 2.0
Eurocup Formula Renault 2.0 kategorisinde ise Finlandiyalı Atte Mustonen, İstanbul'daki iki yarışta elde ettiği 22 puanla genel klasmanda puanını 36'ya çıkardı ve ilk sırada yer aldı. İspanyol Dani Clos 33 puanla ikinci, Fransız Laurent Groppi ise 32puanla üçüncü sırada yer buldu. Takımlarda SG Formula 38 puanla birinci, Koiranen Bros takımı 36 puanla ikinci ve Jenzer Motorsport takımı da 34 puanla üçüncü sırada yer aldı.   
     
EUROCUP MEGANE TROPHY
Eurocup Megane Trophy kategorisinde Fransız Ludovic Badey, İstanbul'da topladığı puanlarla genel klasmanda puanını 48'e çıkararak ilk sıraya yükseldi.     Portekizli Cesar Companiço, genel klasmanda 34 puanla ikinci, Hollandalı Jaap Van Lagen ise 30 puanla üçüncü sırada bulunuyor.    
Takımlarda TDS 48 puanla birinci, Racing For Belgium 40 puanla ikinci, Equipe Verschuur ise 39 puanla üçüncü sırada yer buldu.    
World Series by Renault organizasyonunun 3. ayağı 14ᆤ Temmuz tarihlerinde İtalya'nın Misano pistinde yapılacak.