Play-Off`dan en ince detaylar..

İstanbul Park`da nefesler kesildi.. Muhteşem bir heyecana sahne olan Moto GP yarışında dolu tribünler önünde son turlarda yaşanan bir kaza herşeyi değiştirdi.. Melandri son turda yaptığı inanılmaz bir atakla İstanbul`da peş peşe 2. kez damalı bayrağa tek teker kaldırdı..

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Play-Off heyecanı bütün hızıyla devam ediyor.. Nets'in eşitliği sağladığı 4. maç, Bucks'ın 2ǃ üstünlük kurduğu 3. maç, Grizzlies'in elinden geleni yaptığı ancak Mavericks'in 3ǂ öne geçtiği 3. maç ile Clippers'ın 3ǃ öne geçtiği 4. maç nefesleri kesti

Nets eşitliği kazandı
Doğu Konferansı'nda, Indiana Pacers'ı deplasmanda 97ᇬ yenen New Jersey Nets, seride durumu 2DŽ'ye getirdi. Conseco Fieldhouse'da yapılan karşılaşmada, Vince Carter 28 sayı, 6 ribaunt ve 8 asist, Richard Jefferson 22 sayı, Nenad Krstic 21 sayı ve 8 ribaunt, Jason Kidd ise 10 sayı, 6 ribaunt ve 8 asistlik performansıyla Nets'i seride beraberliğe taşıyan galibiyette önemli rol oynadı.
Ev sahibi avantajını iyi değerlendiremeyen Indiana Pacers'da, Jermaine O'Neal 22 sayıyla en skorer isim oldu. Sırp oyuncu Peja Stojakovic'in sakatlanarak oyun dışı kaldığı maçta ev sahibi yenilmekten kurtulamadı..

Bucks seride durumu 2ǃ’e getirdi
Doğu Konferansı'nda yapılan bir diğer play-off maçında, eski şampiyonlardan Detroit Pistons'ı sahasında 124뀰 yenen Milwaukee Bucks, seride ilk galibiyetini alarak durumu 2ǃ'e getirdi.
Bradley Center'daki karşılaşmada, Bucks forması giyen Michael Redd, 40 sayı ile play-off kariyerinin en yüksek rakamına ulaşarak maçın yıldızı oldu. Sayı katkısı kısıtlı kalan ama dağıttığı 15 asist ile kariyer rekorunu kıran T.J. Ford da maça adını yazdıran isimler arasında yer aldı.  Bu performanslarla Bucks, son 30 yılda sahasında Detroit Pistons karşısındaki ilk galibiyetini aldı. Konuk ekip Pistons'da ise Chauncey Billups 26, Rasheed Wallace da 18 sayıyla oynadı ancak mağlubiyeti engelleyemedi.

Mavericks 3ǂ öne geçti
Batı Konferansı'nda, uzatma dakikalarına taşınan maçta deplasmanda Memphis Grizzlies'ı 94ᇭ yenen Dallas Mavericks, seride 3ǂ öne geçti.
FedEx Forum'da yapılan karşılaşmada, Mavericks forması giyen Dirk Nowitzki 36 sayı, 9 ribaunt ve 5 asistle maçın en skorer ismi oldu.
Mavericks'te ayrıca, Jason Terry 22, Josh Howard da 12 sayı üretti.  Öte yandan Memphis Grizzlies'de, Chucky Atkins'in 20 ve Pau Gasol'un 16 sayısı, galibiyet için yeterli olmadı ve ilk play-off zaferi gelemedi..

Clippers 3ǃ üstün
Batı Konferansı'ndaki günün son play-off karşılaşmasında, deplasmanda Denver Nuggets'ı 100ᇪ yenen Los Angeles Clippers, seride durumu 3ǃ yaparak üstünlüğünü korudu.
Pepsi Center'daki maçta, Corey Maggette 19 sayı, Shaun Livingston 16 sayı, Sırp basketbolcu Vladimir Radmanovic 14 sayı, double-double yapan Elton Brand 11 sayı ve 10 ribaunt, Sam Cassel ile Cuttino Mobley de 11'er sayıyla galibiyete katkıda bulundular. Denver Nuggets'ta ise double-double yapan Carmelo Anthony'nin 17 sayı ve 11 ribaunt, Andre miller ile Marcus Camby'nin 14'er sayısı galibiyet için yeterli olmadı.