Dünyanin en etkileyici 100 kişisi...

Times Dergisi`nin son sayısında yayınlanan bir ankete göre İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistin Yönetimi Başbakanı İsmail Haniye ve İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad ile birlikte dünyanın en etkileyici 100 kişisi arasında yer alıyor

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
İsrail Başbakanı Ehud Olmert Times Dergisi’nin son sayısında yayınlanan listeye göre dünyanın en etkileyici 100 kişisi arasında yer alıyor.
En etkileyici kişiler arasında Filistin Yönetimi Başbakanı İsmail Haniye ve İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad da bulunuyor. Times’a göre Ehud Olmert, modern ve demokratik bir ülke olan İsrail’i yönetebilecek en iyi başbakan. ABD Başbakanı George W. Bush, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Venezüella Başkanı Hugo Chavez seçilmiş "liderler ve devrimciler" kategorisinde yer alıyorlar.
Times dergisi tarafından hazırlanan en etkileyici kişiler listesinde 29 farklı ülkeden seçilmiş 79 erkek ve 23 kadının yanı sıra, Oscar kazanan aktörlerden George Clooney, ABD eski Başkanı Bill Clinton, tasarımcı Ralph Lauren ve Türkiye’den dünyaca ünlü yazar Orhan Pamuk da yer alıyor.