Euro League`de dörtlü final programi

Erol SABAN1988 yılında yollara çıkan Audi`nin ilk TT modeli o yıl dizaynı ile herkesi büyülemişti. Audi TT`nin yuvarlak sportif hatları rakiplerinden çok daha farklı bir dizayn yaratarak kitlelerin beğenisini mıknatıs gibi çekmişti. Bugün, ilk modelin piyasaya sunuluşundan sekiz yıl sonra, Audi ikinci nesil TT`yi piyasaya sürüyor. Audi bu modeliyle bi

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Euro League dörtlü final maçlarının programı belli oldu.. Serkan Erdoğan'ın formasını giydiği İspanyol TAU Ceramica, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla eşleşti..

Serkan Erdoğan'ın da forma giydiği İspanyol TAU Ceramica, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla eşleşirken, Rus CSKA Moskova takımı ise bir başka İspanyol ekibi Winterthur Barcelona'nın rakibi oldu.
Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da gerçekleştirilecek dörtlü finalin ilk gününde yarı finalde 28 Nisan Cuma günü 18.30'da Maccabi Tel Aviv-TAU Ceramica ile karşılaşırken, 21.30'da Winterthur Barcelona-CSKA Moskova maçı yapılacak. 30 Nisan Pazar günü ise 18.30'da ilk günün mağlupları arasında üçüncülük, 21.30'da ise ilk günün galipleri arasında final müsabakası yapılacak.