NBA`dan kisa kisa...

Erol SABAN1988 yılında yollara çıkan Audi`nin ilk TT modeli o yıl dizaynı ile herkesi büyülemişti. Audi TT`nin yuvarlak sportif hatları rakiplerinden çok daha farklı bir dizayn yaratarak kitlelerin beğenisini mıknatıs gibi çekmişti. Bugün, ilk modelin piyasaya sunuluşundan sekiz yıl sonra, Audi ikinci nesil TT`yi piyasaya sürüyor. Audi bu modeliyle bi

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Kobe’den
bir 50’lik daha...

Batı Konferansı'nda play-off mücadelesi veren Los Angeles Lakers kendi evinde ağırladığı Potland Trail Blazers'ı yıldız oyuncusu Kobe Bryant'ın 50 sayısı ile 110ᇷ mağlup etti.. Kobe böylece Lakers'ın normal sezon sayı rekorunu da kırdı..

Hido’lu
Orlando
Play - off'a yakın...
TD Waterhouse Center'da 17.283 taraftar önünde Dwight Howard genç kariyerinin en büyük performansını sergiledi, Hidayet 23 sayı üretti ve Orlando Magic, 76ers'ı 5 sayı farkla devirerek normal sezonu tamamlamasına 2 maç kala play-off şansını sürdürdü. Orlando Magic play-off şansını Philadelphia 76ers'ı devirerek sürdürdü..
Howard 28 sayı ve kariyer rekoru olan 26 ribaundla oynadı, Hidayet Türkoğlu 23 sayı üretti, 2 ribaund aldı, 3 asist üretti ve böylece Orlando Magic az olan play-off umutlarını Philadelphia 76ers karşısında elde ettiği 102ᇵ'lik zaferle sürdürdü..

Nowitzki Jazz’ı
susturdu!..

Milli basketbolcumuz Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz yolun sonuna geldi !.. NBA'de konferans play-off'larına kalmak için az da olsa bir umudu olan Utah'ın hayallerini, Dallas'ın Alman yıldızı Dirk Nowitzki bitirdi!..
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de dün gece toplam 9 karşılaşma oynanırken, Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, Dallas Mavericks'e yenildi ve play-off şansını kaybetti.
 American Airlines Center'da 19 bin 961 basketbol severin izlediği karşılaşmada Dallas Mavericks'e konuk olan Utah Jazz, rakibine 111ᇳ mağlup olarak play-off'lara katılma şansını yitirdi. Jazz, rakibine mağlup oldu ve aynı gece Los Angeles Lakers, önceki günde, Sacramento Kings rakiplerini mağlup edince, Batı Konferansı'nda Jazz'in play-off şansı kalmadı. Utah'da, Carlos Boozer, 21 sayı 11 ribaunt ile takımının en skorer oyuncusu olurken Mehmet Okur ise 32 dakika 42 saniye süre aldığı maçı, 17 sayı, 5 ribaunt ve 1 asist ile tamamladı. Okur, 2 sayılık atışlarda 5/12, faul atışlarında ise 7/8 isabet ortalaması ile oynarken 1 kez denediği 3 sayılık atıştan ise yararlanamadı. Deron Williams da 16 sayı ile Utah'da maçı çift haneli sayılarda tamamlayan oyuncu oldu.
Geceyi galibiyetle kapatan ve bu sezonki 60. galibiyetine ulaşarak kulüp rekoru kıran Dallas Mavericks'de ise, Alman yıldız Dirk Nowitzki, 22 sayı, 7 ribaunt, 4 asist ile maçın en skorer oyuncusu olurken takımını da galibiyete taşıdı. Mavericks'de Jerry Stackhouse 20, Josh Howard 18 ve Jason Terry'de 16 sayı ile takımları adına skora önemli katkı yaparak takımlarının galibiyetinde önemli rol oynadılar