Teşekkürler Efes!..

İzzet ANCELFormula 1`de, 2006 sezonu açıldığından beri, ilk sıralarda Renault sürücülerini görüyoruz. R26`nın performansı akıllara efsane F2002`nin performansını getiriyor…

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Euro League çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Efes Pilsen, deplasmanda yenildiği Rusya'nın CSKA Moskova takımına evinde de 75ᇛ mağlup olarak elendi.. Yine de bize bu heyecanı yaşattığınız için teşekkürler Efes Pilsen..
 Maça taraftar desteğiyle başlayan Efes Pilsen, Ermal ile ilk basketini üretirken, ilk dakikalarda savunma ribauntlarında sıkıntı yaşadı. Holden ve Langdon ile skor üreten konuk ekip, ilk periyodu 7 sayı farkla 23ᆤ önde geçti.
Efes Pilsen ikinci periyoda alan savunmasıyla başlamasına rağmen, Papaloukas'ın basketlerine engel olamayınca, Rus ekibi 17. dakikada 8 sayılık fark (35ᆯ) yakaladı.
Ender ile oyuna tutunan lacivert-beyazlılar, son bölümde farkı kapamasına rağmen ilk yarıyı 40ᆹ geride tamamladı.
Maçın ikinci yarısına daha etkili başlayan Efes Pilsen, Granger'ın basketiyle 23. dakikada 43ᆾ öne geçti.
Bu dakikadan sonra karşılıklı basketler atılırken, 3. periyot 55ᇋ berabere geçildi.
Son periyodda 58ᇎ geçilen 32. dakikanın ardından Efes Pilsen 3,5 dakika sayı bulamayıp, Langdon ve Van Den Spiegel'in basketlerine de engel olamayınca, 36. dakikada Panov'un basketiyle 10 sayı geriye (58ᇘ) düştü. Son 1 dakikaya ise 73ᇙ CSKA Moskova üstünlüğüyle girildi. Maçın bitimine 4.6 saniye kala Prkacin'in kaçırdığı fauller sonrası Efes Pilsen, Kerem'in basketiyle skoru 73ᇛ'e getirdi.
CSKA Moskova, bitime 2 saniye kala kazandığı taktik faulleri Langdon ile sayıya çevirdi ve CSKA Moskova maçı 75ᇛ kazandı. Bu sonuçla seride durumu2ǂ'a getiren CSKA, Efes Pilsen'i eledi.