Derneklerden haberler

Batya KEBUDİBekarlara ilginç bir önerim var aslında! Sonra duyduk duymadık demeyin.`Çok eğlenceli bir gece geçirmek isterim` diyorsanız, yazının devamını okumalısınız…

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

GKD gezisi
Göztepe Kültür Derneği’nin kültür ağırlıklı dış faaliyetleri sürüyor. Picasso sergisine gösterilen yoğun ilgi üzerine, bu kez de bir müze gezisi düzenledi. Mart ayı sonunda Beylerbeyi Sarayı ve Küçüksu Kasrı’na yapılan gezide, rehber eşliğinde ziyaretin farkı gözlemlendi.  Çubuklu Marina’da yenilen öğlen yemeğinin ardından gezi, Mihrabat Korusu ziyaretiyle sonlandı.

Barınyurt’ta
eğlence

Barınyurt pansiyonerleri şarkıcı Vaçe ile neşeli bir gün yaşadılar. Matan Baseter bünyesindeki ailelerin de katılımıyla kalabalık bir davetli topluluğunun da hazır bulunduğu etkinlikte pansiyonerler ve davetliler Vaçe’nin şarkılarına eşlik edip dans ettiler.

DYD’de Golden Age faaliyeti
Golden Age’in DYD lokalinde düzenlediği faaliyetlerin bir diğeri daha  otuz katılımcı ile gerçekleşti. Cafe katının sıcak atmosferinde ikramlar eşliğinde  eğlenceli bir film izleyen konuklar daha sonra  bir bulmaca yarışmasına katıldılar. Faaliyet sonrasında servislerle semtlerine bırakılan Golden Age’liler keyifli bir günü daha birlikte geçirmekten mutluydular.