YSK Masa Tenisi başarisi

Türkiye 1.Liginde dördüncü sırada olan Yıldırımspor Masa Tenisi takımı, ikinci devrenin son altı maçı için Sakarya`ya gitti.

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
A Takımında oynayan Yosi Namer’in sağ eli son antrenmanda kırıldığından, Alp Kamhi de maç tarihlerinde  iş için yurt dışında olduğundan, YSK takımı maçlara eksik kadro ile çıkmak zorunda kaldı. YSK maçlara Antrenör Bülent Atakan  nezaretinde Özcan Atasoy, Nedim Yılmaz ve Ceki Namer  ile katıldı.
İlk günkü maçlarda YSK, ilk maçı ligin birinci devresinde 3DŽ yenildiği Ankara Büyükşehir Belediyesi ile oynadı. YSK bu kez, maçı 3ǃ aldı.
İkinci maçında, ligin ilk devresinde 3ǃ yendiği Ankara Taşkent GSİM takımını ise yine aynı skorla yendi. Üçüncü maçını, 1 ligin  şampiyon bitiren Denizli Gamateks ile oynadı.  İlk devrede 3ǃ yenilen YSK, bu kez çok çekişmeli geçen maçlardan sonra Gamateks’e 3DŽ yenildi.  İkinci gün maçlarında ilkin Tekirdağ Gençlikspor ile karşılaşan YSK takımı maçı 3ǃ aldı.
Beşinci maçını Ankara Karagücü ile yapan takım, ligin ilk devresinde 3ǂ yendiği Karagücü’nü bu kez 3ǃ yendi.
YSK son maçını Denizlispor ile yaptı. Ligin ilk devresinde 3ǂ yendiği rakibine, bu kez 3DŽ yenildi. Denizlispor 5. oldu. Böylece, Yıldırımspor Masa Tenisi takımı 12 takımın yer aldığı Türkiye 1.Ligini, başarılı bir şekilde dördüncü olarak tamamladı.
Türkiye 1.liginde şampiyon Denizli Gamateks, 2. İstanbul Yeşilyurt, 3. Bursa Büyükşehir Belediyesi oldu.
YSK, kasım 2005 tarihinde  İstanbul’daki Marmara Grubu elemelerinde, 3. olarak Türkiye kupası finallerine kalmıştı. YSK Masa Tenisi Büyükelr Takımının bundan sonra ki hedefi, 22ᆭ Haziran’da  Bursa’da yapılacak olan " Türkiye Kupası Takım ve Ferdi Şampiyonası"nda dereceye girmek olacak.