DUYURU

Bu sene 5766 İbrani yılına göre12 Nisan Çarşamba akşamı başlayarak 20 Nisan Perşembe günü sona erecek olan Pesah Bayramı vesilesiyle dost ve akrabalarının bayramlarını kutlamak isteyen dindaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla, cemaat kurumlarımızın özenle hazırladıkları hediyelikleri tanıtıyoruz. Tüm kurum yetkilileri gerek

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Kaşer tavuk kesimine ve dağıtımına  başlanıyor

5 Nisan Çarşamba gününden itibaren toplumumuzun ihtiyacı olan, taze ve dondurulmuş kaşer tavuk etinin satışına başlanacaktır.
Kuş gribi testlerinin  itinayla yapıldığı tavukların   kesim işlemleri de yetkili  şohetlerimizce Denet Gıda A.Ş denetiminde  yapılacaktır.
Taze ve dondurulmuş tavuklar bütün satılacağı  gibi,  parçalanmış ( but ,baget, kuşbaşı, fileto,şnitzel..) şeklinde de satılacaktır. Üzerlerinde fiyat etiketi ve kaşer damgası  bulunacak olan tavuk paketleri tüm kaşer et satan kasaplardan tedarik edilebilecektir.
Dindaşlarımızın bu ürünleri satın alırken; ambalajlarının kapalı, fiyat etiketli ve kaşerut damgalı olmasına ve ambalajıyla birlikte satın alınmasına özen göstermelerini önemle hatırlatırız.
Türkiye Hahambaşılığı
Ürün fiyatları ise: Bütün piliç 5.28 YTL, but 5.55 YTL, baget 7.70 YTL, but ızgara 9.40 YTL, kuşbaşı (but ızgara, göğüs fileto) 9.40 YTL, derisiz fileto 8.55 YTL, şnitzel  8.85 YTL, kanat 8.10 YTL. dir.