ÖYD`de yönetim değişikliği

Bu sene 5766 İbrani yılına göre12 Nisan Çarşamba akşamı başlayarak 20 Nisan Perşembe günü sona erecek olan Pesah Bayramı vesilesiyle dost ve akrabalarının bayramlarını kutlamak isteyen dindaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla, cemaat kurumlarımızın özenle hazırladıkları hediyelikleri tanıtıyoruz. Tüm kurum yetkilileri gerek

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Öğrencilere Yardım Derneği (Mişne Tora) Genel Kurul toplantısı 16 Mart Perşembe günü dernekte yapıldı. Başkan Eli Meriç eski idare heyetini başarılı çalışmalarından dolayı kutlarken yeni idare heyetine yeni dönemde başarılar diledi.
Yeni Yönetim Kurulu’nda Eli Meriç Başkan, Beki Çiprut Başkan Vekili ve Hanımlar Komisyonu Başkanı, Jana Bahar sekreter, muhasip Yusuf Geron, Janet Bolkar Büro Komisyonu Başkanı ve sayman, Sofi Pembegül obje alım yetkilisi ve asil üye, Vivi Alboher sekreter yardımcısı ve asil üye, Yusuf Besalel protokol ve dış ilişkiler sorumlusu, Rahel Behar Gençlik Komisyonu Başkanı, Lizet Siliki Manevi Destek Komisyonu Başkan Yardımcısı, Viki Eblevi Büro Komisyonu Başkan Vekili, Zali Romano Manevi Destek Komisyonu Başkan Vekili, Rita Mendeloviç Kermes Komisyonu Başkan Vekili, Moiz Sezer Koordinatör olarak görev aldılar.