Uludağ gezisi

Rina BARBUT15 Mart Çarşamba gecesi İhtiyarlara Yardım Derneği Gençlik Komisyonu`nun kurum bünyesinde gerçekleştirdiği Purim balosunda, pansiyonerler ve katılımcılar bayram coşkusunu beraber yaşadılar

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

YSK’nın bu yıl düzenlediği gezilerden üçüncüsü 10 Mart Cuma günü gerçekleşti. 180 kişiden oluşan topluluk gündüz vakti dilediklerince kayak yaptıktan sonra akşam yemeğinin ardından lazer ışık gösterileri ve havai fişekler eşliğinde çeşitli kayak eğlenceleri izleme olanağı buldular. Aynı gece eğlenceli bir ortamda oynanan tombalanın ardından minik katılımcılardan Metin Kumru’nun doğum günü de kutlandı. Ertesi gün kimileri kayak yapmayı seçerken kimileri de dağın tepesinde bir kahvede oturup sohbet etmeyi tercih ettiler.
Babalar ve oğulları ile, ‘Babalar ve çocukları’ adı altında gerçekleşen ilk iki etkinliğin ardından gerçekleşen bu üçüncü gezi de, Yıldırımspor Kulübü’nün başarılı organizasyonu sayesinde keyifli bir tatile dönüştü.
YSK Başkanı Avi Karako, geçmiş dönem Başkanı Yaşar Bildirici ve Başkan Yardımcısı Hayati Eşkinazi önümüzdeki günlerde birçok proje daha gerçekleştirmeyi planladıklarını belirttiler.