Okur 32 sayi ile parladi..

Euro League 2. Tur gruplarında 3. hafta maçları tamamlandı. Bu hafta yapılan 8 maçın 5`ini konuk ekipler kaazandı. Temsilcilerimizden Efes Pilsen, (G) Grubu`nda 5 puanla 2., Ülkerspor ise (E) Grubu`nda 3 puanla son sırada yer alıyor...

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Okur elinden geleni yaptı..
Maçı büyük bir farkla önce götüren Dallas Mavericks'i Okur'un muhteşem performansıyla yakalayan Jazz son çeyrekte Alman yıldızı durduramayınca sahadan mağlup ayrıldı..  34 sayısının 12'sini maçın tamamlanmasına 7:32 kala kaydeden Nowitzki 90ᇫ'lik galibiyetin mimarı oldu..
İlk yarıyı 15 sayı farkla önce tamamlayan Dallas, Okur ve Krilenko'nun basketleriyle son çeyreğe girerken farkın azalmasına ve 8:47 kala Krilenko'nun basketiyle 1 sayı geriye düşmelerine engel olamadı..
Ardından Alman yıldız Nowitzki ile coşan Dallas yeniden öçne geçti ve 88ᇡ geriden gelen Jazz'da Okur peş peşe 6 sayı üretti.. Krilenko serbest atışdan sayı buldu ancak maçın tamamlanmasına 6 saniye kala Jerry Stackhouse'ın kaydettiği basket zaferi Dallas'a kazandırdı..  Okur'un 32 sayı ile elinden geleni yaptığı maçta Krilenko 19 sayı ile destek verdi..