Golden Age Komisyonu Kadinlar Günü`nü gönüllü çali

7 Mart Salı günü Yıldırımspor Kulübü`nde yoğun bir katılım ile "Kadınlar Günü" kutlandı. Tüm dernek, kurum ve kuruluş başkan ve üyelerinin davetli olduğu gün aynı zamanda YSK`nın yeni mekanında düzenlediği ilk eğlence faaliyeti oldu

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

8 Mart Çarşamba günü Hahambaşılıkta gerçekleşen günde Golden Age Komisyonu tüm dernek, kurum ve kuruluşların Hanımlar Kolu Başkan ve üyelerini ağırlayarak kadınlar gününün önemini paylaştı

Hahambaşılığa gelen davetlileri karşılayan Golden Age Komisyonu üyeleri kendilerine günün anısı olarak birer hediye sundular. Katılımcılar kendileri için hazırlanmış açık büfedeki ikramları tadımlarken aynı zamanda sohbet etme imkanı da buldular. Daha sonra gün Komisyon üyesi Rozi Hason’un sunumuyla devam etti. Kürsüye ilk olarak gelen Coya Sabaner’in yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından sözü alan Komisyon Başkanı Meri Maya Tanah’ta kadının evinin ve toplumunun gücünü gösteren kişi olarak gösterildiğini belirtti ve ünlü bir kadın olan Hanrietta Szold’un kadının önemi üzerine yazdığı satırları aktardı. Sırasıyla kürsüye davet edilen Eti Telvi, Golden Age Komisyonu Başkan Vekili Eti Pinto, Cemaat Başkan Vekili Lina Filiba gönüllülük ruhunu, yardımseverlik duygusunu, kadının toplumdaki yerini ve önemini çeşitli alıntılar ve örneklerle davetlilerle paylaştılar.
Tekrar söz alan Başkan Meri Maya "İnsanın doğasına iyilik kadar yakışan başka bir meslek bulunamaz" cümlesiyle konuşmasına son verdi ve çeşitli dernek ve kurumlarda gönüllü olarak çalışan katılımcıların yaşadıkları güzel ve anlamlı duyguları paylaşmalarını rica etti. 
Üstlendikleri görevleri ve hislerini aktaran davetliler Golden Age Komisyonu’na Kadınlar Gününde düzenledikleri davet için teşekkürlerini ilettiler.