Or-Ahayim Hastanesi, Bağ-Kur anlaşmasini genişletiyor

Her zaman büyük bir neşe ve mutluluk içinde karşılamaya alıştığımız Purim Bayramı için İhtiyarlara Yardım Derneği sizler için özel bir tatlı tabağı hazırladı.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Geçtiğimiz günlerde Genel Cerrahi branşında Bağ-Kur ile anlaşma imzalayan Balat Or-Ahayim Musevi Hastanesi, hastalarından gelen yoğun talepler üzerine Ortopedi ve Üroloji branşlarında da Bağ-Kur hastalarına hizmet vermeye başlayacak.
Bağ-Kur Genel Müdürlüğü’nün özel hastanelerle anlaşma yapmaya karar vermesi üzerine imzalanan sözleşmelerden sonra Bağ-Kur’lular Or-Ahayim’de fıtık, apandisit, safra kesesi vs gibi genel cerrahi ameliyatlarını yaptırabiliyorlar.
Or- Ahayim evvelce yapmış olduğu anlaşmadan sonra, Emekli Sandığı mensuplarına sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Aynı zamanda Yapı Kredi Sigorta, Axa  Oyak ve İsviçre Sigorta gibi özel sigorta şirketlerinden poliçeleri olanlar, Or- Ahayim’den hizmet almayı sürdürüyorlar. Hastane yetkililerinden, SSK mensuplarının da, çok kısa zaman da hastanelerinden faydalanabileceklerini  öğrendik.