"Nişantaşi" Avrupa`nin yeni moda merkezi oluyor

Nur ŞAUL BARAKASGülaylar Group`un yeni yatırımı "CITY`S NİŞANTAŞI", konsepti, mimarisi ve içinde barındıracağı dünya markaları ile İstanbul`un yeni yıldızı olacak

Ekonomi
9 Ocak 2008 Çarşamba
2007 yılının ikinci yarısında açılacak "CITY’S NİŞANTAŞI", 17 bin metrekarelik kiralanabilir alanı, 150 mağazası ve günlük 1.600 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile Nişantaşı’na yepyeni bir alışveriş dünyasının kapılarını açacak. Dünya modasına yön veren 150 markaya ev sahipliği yapacak "CITY’S NİŞANTAŞI", moda dünyasını İstanbullular’ın ayağına getirecek.
"CITY’S NİŞANTAŞI"nda, Türkiye’de ilk defa mağaza açacak bir çok uluslararası markanın yanı sıra, ünlü markaların tüm koleksiyonları da dünya ile aynı anda eksiksiz olarak bulunacak. Alışveriş merkezi, sadece moda açısından değil, yiyecek ve içecekte de dünya trendlerini yakından izleme fırsatı sunacak. Uluslararası mutfakların örnekleri, en kaliteli kafe ve restoranlarda meraklısı ile buluşacak. Kısaca Nişantaşı’nda zaman artık daha güzel ve daha dolu yaşanacak."
"CITY’S NİŞANTAŞI" projesi ile ilgili, tüm mağaza karması ve kiralama çalışmalarını, daha önce Akmerkez, Carousel, Natilius, Armada ve İstinye Park gibi projelerin oluşumunda yer alarak konusunda duayen Avi Alkaş yönetimindeki Alkaş Danışmanlık yürütüyor.
28 Şubat Salı günü Çırağan’da gerçekleşen tanıtımda konuşan Avi Alkaş, 2005 yılında İstanbul’a 6 milyona yakın turist gelirken, 2006’da bu sayının yüzde 20 ile 30 oranında artışın beklendiğini bildirdi. Ayrıca, İstanbul’un, "CITY’S NİŞANTAŞI" gibi alışveriş ve yaşam merkezleri sayesinde, alışveriş turizminde de Avrupa’nın ve Türkiye’nin, yakın çevresindeki ülkelerin vazgeçilmez cazibe merkezi haline geldiğini sözlerine ekledi.