Kalbimiz Mersin`de atacakİstanbul Şampiyonu Yildirimspor

Erol SABANPininfarina tarafından dizayn edilmesine rağmen adını 1950, 1960`lı yıllarda bazı en güzel Ferrari dizaynlarına imza atmış olan Modena`lı Sergio Scaglietti`den alan Ferrari 612 Scaglietti, Ferrari`nin şu anda piyasadaki en büyük ve en konforlu aracı. 612 Scaglietti birçok Ferrari`den farklı olarak dört kişilik bir araba olmasına karş&#

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Yıldırımspor  84 – Marmara Üniversitesi 66

E.B.B.L. liginde Yıldırımspor yenilgisiz İstanbul şampiyonu olup Mersin’de 7ᆟ Mart tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye finallerinde mücadele etmeye hak kazandı. Son maçını kendi sahasında oynayan Yıldırımspor Marmara Üniversitesi’ni güzel  oyunuyla  84ᇖ mağlup etti

Zincirlikuyu Kapalı Spor Salonu tarihi günlerinden birini yaşadı. Basketbolseverlerin tribünleri tıklım tıklım doldurması,Yıldırımspor oyuncularına ve yönetimine verdiği güçlü destek finaller öncesi büyük moral kaynağı oldu.Geçmiş dönem başkan ve takım kaptanlarının da sezon boyunca yönetimin yanında olması, maçlara katılımı da oyuncuları motive etti.
Başkan Avi Karako maçtan önce spor komisyonu üyeleri Hayim Eskenazi, Albert Mizrahi, Rıfat Perahya ve Yalçın Abah’a, menajer Dani Fins’e, direktör Hasan Kahveci’ye, antrenör Güven Öner ve yardımcı antrenör Kemal Vatan’a ve oyunculara plaketlerini dağıttı. Daha sonra seyircilere Yıldırımspor logolu atkı ve kepler dağıtıldı. Müzikte İzzet&Yakar’ın katkılarıyla salon adeta bir şölen yerine dönüştü. Maç esnasında yapılan tezahüratlar ve periyot aralarında çalan tempolu müzik seyircilerin maçı coşkulu bir kutlama havası içinde seyretmesini sağladı.
Maçtan sonra Hanımlar Kolu’nun yardımları ile hazırlanan açık büfede sporseverler takım oyuncuları ile bir araya geldi ve onları kutlama şansını yakaladı. Yıldırımspor’un spor okuluna devam eden tüm altyapı öğrencilerinin katıldığı bu önemli günde mavi beyazlılar şampiyonluğun gururunu en küçük öğrencileri ile oyuncuların soyunma odasında bir araya gelerek gösterdikleri sevinç, yönetici ve antrenörlerin duygulu anlar yaşamasına sebep oldu. Tüm oyuncular küçüklere 7ᆟ Mart Mersin finallerinde başarı sözü verdiler. Minik sporcular da çalışmalarına daha fazla azimle devam ederek kendi turnuvalarında başarılı olacaklarına söz verdiler.