YSK Hanimlar Kolu Başkan devir töreni

Yıldırımspor Kulübü`nde 3 yıl süre ile Hanımlar Kolu Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Sara Katalan, 18 Şubat Cumartesi akşamı Neve Şalom Kültür Merkezi`nde düzenlenen yemekli gecede görevi Lida Sarfati`ye devretti

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
18 Şubat günü Neve Şalom Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Oscar törenleri temasında düzenlenen gecede tüm YSK çalışanları özel olarak tasarlanan sinema afişlerinde yerlerini aldılar. Viket Bahar, Davit Munguldar, Belin Pardo ve Aydın Yafet’in sunuculuğunu üstlendikleri törende barkovizyon eşliğinde YSK Oscar ödüllüleri dağıtıldı. Sara Katalan’ın eşi Daryo Katalan ve çocukları Aydın ve Yavuz Katalan’ın duygu yüklü konuşmalarının ardından İsak Molinas, Heymi Behar, Suzi Mitrani, Viket Bahar ve Belin Pardo, Katalan’ın YSK hayatına değinen konuşmalar yaptılar. Derneğin bugünlere gelmesinde gösterdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler.
Sara Katalan yaptığı anlamlı konuşmasından sonra başkanlığı döneminde Hanımlar Kolu’nda görev alan Solanj Hara, Tina Behar, Teri İçin, Flör Alaton, Etel Molinas Araf, Beti Tokatlılar, Sara Kunyo, Selda Benveniste, Lina Eskenazi, Teri Ovadya, Eda Gülcan, Ceni Dekohen, Glorya Mizrahi, Belin Pardo, Röne Kaspi, Neli Eskenazi, Etel Abah, Sümbül Sonbahar, Suzi Mitrani, İda İstroti, Tuna Rozant, Korin Penso, Viket Behar, Korel Özvaron, Cela Krespi, Greto Mizrahi, Eti Kalmo, İvet Nae, Lida Sarfati,  Heymi Behar ve eski Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bildirici’ye hatıra plaketlerini verdi. Başkanlık görevini devir alan Lida Sarfati ve eski Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bildirici’de konuşmalarını yaptıktan sonra Katalan’a hediyelerini sundular. Dernek çalışanlarından Teri İçin de hazırladığı tabloyu kendisine armağan etti.
Sara Katalan bu gecenin hazırlanmasın emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına, hanımlar kolu ve yönetim kuruluna, Davet Organizasyon’a, Mix Music’e, Barınyurt4a ve Neve ŞalomVakfı’na teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Gece dernek üyelerinin Katalan’a ithaf ettikleri şarkıyı seslendirmeleri ile son buldu.