Or-Ahayim Hastanesi Bağ-Kur ile anlaşti

Yazar Solmaz Kamuran, çok ses getiren kitabı "Çanakkale Rüzgarı"nın imza gününe katılmak ve 2 Mart Perşembe günü CNN Türk`te yayınlanacak olan 5N1K programının çekimlerini gerçekleştirmek üzere Çanakkale`deydi.

Kültür
9 Ocak 2008 Çarşamba
Bağ-Kur Genel Müdürlüğü’nün özel hastanelerle anlaşmaya yapmaya karar vermesi üzerine, Balat Or- Ahayim Hastanesi ilk etapta Genel Cerrahi dalında  başlamak üzere anlaşma imzaladı

İki kurum arasında varılan anlaşma sonucu bundan böyle, Bağ-Kur sigortalı ve emeklileri ameliyat hizmetlerinde Balat Or-Ahayim Hastanesi’nden faydalanabilecekler. 
Hastaneye başvuran hastalar sadece ameliyat durumunda Bağ-Kur sigortalarından yararlanabilecekler. İleride diğer branşlarda da anlaşma yapılması planlanırken, Bağ-Kur’un şimdilik ayakta poliklinik hizmetlerini karşılamadığı, ancak ileride bunun da gündemde olduğu hastane yetkilileri tarafından bildirildi.
Aynı zamanda, Yapı Kredi Sigorta, Axa Oyak ve İsviçre Sigorta gibi özel sigorta şirketlerinden poliçesi olanlar da, Or - Ahayim’den hizmet almayı sürdürmekteler.