Bu başka bir olay: İşte All-Star budur!!!

NBA`in en iyileri aynı parke üzerinde bütün Dünya`nın gözü önünde herkesin beklediğini yaptı ! Muhteşem bir şov; uçan adamlar, inanılmaz sayılar, pon pon kızlar ! Ne ararsanız Toyota Center`da vardı !.. Dünya`nın en önemli ve büyük organizasyonlarından NBA All-Star maçı Doğu ile Batı karmalarını tam 55. kez kar

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Peş peşe 2. yılında Rockets'ın devi Yao Ming en çok oyu alarak All-Star'a seçilen isim oldu !.. Yao'nun yanı sıra takım arkadaşı T-MAC'de evinde kendi taraftarı önünde Toyota Center'da ilk 5'de salona çıktı!..
Lakers'ın eski Miami'nin şimdiki ve tüm zamanların en önemli yıldızlarından Shaquille O'Neal ise 13. kez peş peşe All-Star maçına seçildi ve 14'er kez seçilen Jerry West ile Karl Malone'un arkasında tüm zamanların peş peşe en çok katılan 3. ismi oldu !..
Öte yandan Pistons gecenin en dikkat çeken takımı oldu; Pistons 4 oyuncusu yedek olarak All-Star'a katılmayı başardı!..  Bu arada Indiana'dan Jermaine O'Neal sakatlanınca yerine Wizards'dan Gilbert Arenas NBA'in patronu David Stern tarafından All-Star takımına alındı !..  İspanyol Gasol ise sakatlığı bulunmasına rağmen bu maçı kaçırmadı !..

İşte devler ve hava atışı

İlk yarı boyunca Kobe ile şakaşalan SHAQ faul atışlarında çizgiden şut çekmek yerine kural ihlali yaptığını bile bile canavar smaç yapmaktan geri kalmadı ve saha kenarından maçı büyük bir dikkatle izleyen Celtics efsanesi Bill Russel'ın dahi kahkahalara boğulmasını sağladı !..
İlk çeyreğin sonlarına doğru Celtics'den Paul Pierce'ın desteklediği Pistons oyuncularının hepsi sahne aldı !.. Pierce, Billups'ın ortaklaşa organizasyonunda Doğu'nun elde ettiği bir sayı ise Batı'dan Kobe, Garnett ikilisinin elde ettiği jenereklik sayıya çok güzel bir cevap oldu!..
İlk çeyrekte Kobe'nin sayı üretmekten çok pas dağıtması ve ribaund toplaması dikkat çekti !.. Lakers'ın yıldızı çeyreği 4 ribaund, 3 asist ve 4 sayı ile tamamladı !.. Batı'nın en skorer ismi ise takım arkadaşlarının büyük desteğini alan ve 10 sayı üreten ev sahibi T-MAC oldu!.. 
Buna karşılık Doğu'nun en skoreri ise şova yönelik bir oyundan çok dış şutlarıyla ön plana çıkan Cavs yıldızı LeBron James oldu ve 10 sayısı üretti !..  İlk çeyrek Doğu ile Batı'nın karşılıklı 28'er sayısı ile tamamlandı !.. 2. çeyrekte sürenin dolmasına 8:47 kala Batı, Alman yıldızı Nowitzki ve Shawn Marion'ın sayıları ile 39ᆴ öne geçti !.. İlk çeyreği 28 sayı ile tamamlayan 2 takımdan Batı 2. çeyrekte sürenin dolmasına 3:41 kala T-MAC'in sayılarıyla yine 28 sayıya ulaştı ve 11 sayılık fark üretti!.. En dikkat çeken noktalardan biri olan Kobe'nin triple double aşkına sayı üretmek yerine ürettirmeye devam etmesi oldu ve Batı farkı 1:18 kala 65ᇆ ile 15'e çıkarttı!..
İlk yarı tamamlanırken Detroit karmalı Doğu, Batı'dan 70 sayı yemekten kurtulamadı ve Parker'ın son anlarda devreye girmesi ve devreyi 8 sayı ile tamamlaması Doğu'nun 53 sayı üretmesini sağladı!.. Devreyi Batı 70ᇉ önde tamamlarken 6 ribaund 1 asistle oynayan Gasol konferansın tek sayı üretemeyen ismi oldu !.. Öte yandan Doğu'da Pistons yıldızları Ben Wallace ve Rasheed Wallace konferansın sayı üretemeyen isimleri oldu !..

Doğu geri geldi
3. çeyrekte açılışı yapan ve 19. sayısını kaydedip farkı 19'a çıkartan T-MAC oldu, LeBron James şutlarına devam ederken Doğu'da ağırlık koyan SHAQ 11. sayısını üretti ve ardından da LeBron yine tek başına başlattığı atağı tamamladı, ardından bir atak daha başlatan LeBron yine sayı buldu ve farkı 16 sayıya indirdi !.. Doğu 3. çeyrekte 4 faul yapan SHAQ'ı kenara alırken Batı 84ᇘ'lik üstünlüğünü devam ettirdi !.
Peş peşe 2 atakta bu sefer el ele oynayan Wade- LeBron ikilisi bir anda peş peşe sayıları Doğu'ya kazandırdı ve bir sayı da Iverson'dan geldi Doğu 10ǂ'lık bir seri ile farkı 6:20 kala 7 sayıya indirmeyi başardı !.. Bu seride peş peşe sayılar bulan LeBron 22'ye Wade 16 sayıya ulaştı ..
Gasol halen sayı bulamadı ama 9 ribaundla önemli bir destek vermeye devam etti !.. 3. çeyreğin son saniyelerinde Marion'un ribaundları devam etti ama başka sayı olmadı ve Batı muhteşem bir geri dönüş ile 20'li sayılarda olan farkı 3'e kadar indiren Doğu karşısında bu çeyrekte silindi ve Batı çeyreği 97ᇲ önde tamamladı !..

Adı üzerinde Final Çeyreği

Pistonslı Hamilton'ın maçın tamamlanmasına 8:45 kala gelen basketi ve ardından da verdiği asistte takım arkadaşı Billups'ın turnikesi Doğu'yu 105뀭 öne geçirdi!..
7:50'de SHAQ yeniden geri geldi ve basketini kaydederek farkı Doğu lehine 6 sayıya çıkarttı !.. Batı'da ise Duncan, Nowitzki'nin yerine oyuna girdi !..
SHAQ'a yapılan faul de DEV ADAM çizgiden 2'de 2 yaptı ve sayısını 14'e çıkarttı !.. AMA Shaq durmadı ve geri dönen hücumda bir de smaç yaparak bir süre potada kamera aradı !.. Ancak bu sırada boş bıraktığı Duncan uzun süre sonra Doğu'ya cevap veren isim oldu!.. 4:30 kala Wade oyuna girer girmez kaydettiği 3 sayılık atışla skoru Doğu lehine 115뀳'ye getirdi!..
Batı yeniden elde ettiği hücum hakkında T-MAC ile bir üçlük daha buldu ve farkı 5 sayıya indirdi 34. sayısını kaydetti !..  Doğu'dan cevap veren LeBron oldu !.. Batı beraberlik şansı olan hücumda son 37 saniyeyi Kobe ile kullandı ve muhteşem sayısıyla skora 120끀'lik beraberliği getirdi!..
Doğu ise Iverson'ın kaçan şutunda ribaundu alan Wade ile çok kritik bir cevap verdi ve 122끀 ile 2 sayı farkla 16.6 saniye kala öne geçti !..

Veee Top batıda sırada son hücum
Son hücumda Batı yandan oyuna soktuğu topta Doğu'nun katı savunması karşısında T-MAC ile denediği son atışı değerlendiremedi ve ribaund mücadelesinde de topu kazanan Doğu oldu.. Bu sonuçla 122끀 ile 2006 All-Star maçını Doğu Karması kazandı !..
Maçın en skoreri ise Batı'dan 36 sayı kaydeden T-MAC oldu !.. 2006 All-Star'ın en çok ribaund alan ismi 10 ribaundla Tim Duncan olurken O'nu 9 ile Shaq takip etti !.. Kobe ise 8 ile en çok asist dağıtan isim oldu !..
Doğu maçı % 50.05, Batı 45.5 şut yüzdesi ile tamamladı !.. Doğu Karması, Batı karşısında 122끀'lik zaferle kazandığı 55. All-Star'da seride toplam 35ᆨ ile öne geçti!..