Bir dayanişma örneği

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 15 Şubat Çarşamba günü Neve Şalom Vakfına bağlı Matan- Baseter Barınyurt Huzurevi`nde kalan pansiyonerleri öğlen yemeğinde ağırladı.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Demircan ve yardımcılarının ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesine ait Kasımpaşa Sosyal Tesisleri’nde verilen davete Neve Şalom Vakfı’nı temsilen Başkan Moiz Bahar ve üyeler Daryo Katalan ile Yusuf Kohen; Matan Baseter’i temsilen Zelda Yanni, Yafi Kazado ve Lazar Aroyo katıldılar.
Düzenlenen yemeğin ardından Yusuf Kohen kısa bir giriş konuşmasıyla Başkan Demircan’a teşekkür etti ve sözü kendisine bıraktı. Başkan Demircan, Neve Şalom Vakfı ve Barınyurt yetkilileri ve pansiyonerlerle beraber olmanın kendisine verdiği mutluluğu belirtirken, yaz mevsiminde  Kefken’deki belediye kampına da günü birlik gezi için pansiyonerleri beklediğini sözlerine ekledi. Başkan, tüm davetlilere "Sevgililer Günü"ne atıfta bulunarak gül dağıttı.  Neve Şalom Vakfı yetkilileri; "Yaşlılarımıza, huzurevimize, vakfımıza ve cemaatimize gösterilen bu yakın ve sıcak ilgi, yaşlılarımız için görev yapanları memnun etmiştir. Tüm emeği geçenlere, özellikle her ayrıntı ile ilgilenip davetin ev sahipliğini yapan Başkan Ahmet Misbah Demircan’a teşekkür ederiz" dediler.