Rakipler belli oldu..

İzzet ANCELNeredeyse on iki sene olacak. Formula 1`de bir efsanenin hak etmediği bir yenilgi almasından beri neredeyse on iki sene geçmiş. Ayrton Senna`yı kaybedeli neredeyse on iki sene geçmiş

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Basketbol ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde, "Top 16"da gruplar belirlendi.. İspanya'nın Barcelona kentindeki gerçekleştirilen kura çekiminde temsilcilerimizden Efes Pilsen G Grubu'nda, Ülkerspor ise E Grubu'na düştü
İspanya'nın Barcelona kentindeki Spor Enstitüsü'nde gerçekleştirilen kura çekimine 2. torbadan katılan Türk temsilcisi Efes Pilsen, (G) Grubu'nda Panathinaikos (Yunanistan), Benetton Treviso (İtalya) ve KK Cibona VIP Zagreb (Hırvatistan) takımlarıyla eşleşti.
Kuraya 4. torbadan giren bir diğer Türk ekibi Ülkerspor ise Maccabi Tel Aviv (İsrail), Climamio Bologna (İtalya) ve Real Madrid'in (İspanya) bulunduğu (E) Grubu'nda yer aldı. Basketbolda ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde 2. tur kura çekimini değerlendiren Efes Pilsen Antrenörü Oktay Mahmuti, zor bir gruba düştüklerini söyledi.. Mahmuti, sakatlanan Popoviç'in yerine oyuncu alacaklarını da belirti.
Top 16 kura çekimi sonunda E Grubunda Maccabi Elite Tel Aviv, Climamio Bologna ve Real Madrid takımlarıyla eşleşen Ülkerspor'da, genel menajer Hakan Artış, kuradan memnun olduklarını söyledi.