Okur maçin en skorer ismi oldu!..

ULEB Erkekler Avrupa Ligi`nde 13. hafta maçları tamamlandı.. B Grubu`nda mücadele eden Efes Pilsen grubunda liderliğe yükselirken, C Grubu`nda mücadele eden Ülkerspor haftayı 6. sırada kapattı..(B) Grubu`nda mücadele eden Efes Pilsen, sahasında Polonya`nın Prokom Trefl Sopot takımını 76-61 yenerek, puanını 22`ye çıkardı ve grubunda liderliğe yükse

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Milli yıldız Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, Arco Arena'da Sacramento Kings'e konuk oldu !.. Okur kaydettiği 25 sayıyla maçın en skorer ismi oldu ancak bu performans Jazz için deplasmanda çıktığı maçta yeterli olmadı !..
Mike Bibby 23, Kevin Martin 20 sayı kaydetti ve Sacramento Kings 4. çeyrekte gereğinden fazla kaydettiği basketlerle 96ᇢ ile Utah Jazz karşısında zafere ulaştı!.. Milli yıldız Mehmet Okur ise 25 sayı ile maçın en skoreri oldu ve 8 ribaund topladı ancak Jazz'ın 6. maçında 4 mağlubiyetini almasına engel olamadı !.. 2. çeyrekte başlayan hücum sorunu Jazz'ın yaklaşık 6 dakika sayı bulmasına engel olurken 4. çeyrekte de 3:45 dakika geride kalana kadar Jazz sayı üretemedi !..