Efes zirvede Ülker 6. sirada..

ULEB Erkekler Avrupa Ligi`nde 13. hafta maçları tamamlandı.. B Grubu`nda mücadele eden Efes Pilsen grubunda liderliğe yükselirken, C Grubu`nda mücadele eden Ülkerspor haftayı 6. sırada kapattı..(B) Grubu`nda mücadele eden Efes Pilsen, sahasında Polonya`nın Prokom Trefl Sopot takımını 76-61 yenerek, puanını 22`ye çıkardı ve grubunda liderliğe yükse

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Bu grupta yapılan diğer maçlarda ise Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımı, haftaya grup lideri olarak giren İsrail'in Maccabi Elite Tel Aviv takımını 88ᇧ, Yunanistan'ın Pire Olympiakos takımı, Hırvatistan'ın Cibona VIP Zagreb takımını 99ᇚ, İtalya'nın Armani Jeans Milano takımı da deplasmanda İspanya'nın Winterthur FC Barcelona takımını 77ᇟ yendi.
(C) Grubu'nda mücadele eden Ülkerspor ise Rusya'nın CSKA Moskova takımına deplasmanda 74ᇇ yenildi. Bu sonuçla puanını 17'ye çıkaran Türk temsilcisi, haftayı averajla 6. sırada tamamladı.
Bu grupta ise İspanya'nın Unicaja Malaga takımı, Sırbistan Karadağ'ın Partizan Mobtel takımını 83ᇣ'luk skorla geçerken, Yunanistan'ın Panathinaikos takımı, Fransa'nın Pau-Orthez takımını 94ᇒ, İtalya'nın Montepaschi Siena takımı da İspanya'nın Real Madrid takımını 77ᇞ yendi.